Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Maxwell & Williams Olde English

4 producten

Maxwell & Williams Olde English

U bent op zoek naar opbergmogelijkheden die praktisch zijn in gebruik maar ook een streling voor het oog? Dan kunt u nu genieten van de Maxwell & Williams Olde English collectie bij Cookinglife! Hierin vindt u glazen voorraaddozen in verschillende maten die u kunt gebruiken om verschillende specerijen in op te bergen en in het zicht te zetten om zo uw keuken en/of eethoek te verrijken. Fraai en functie vinden elkaar op sublieme wijze in Maxwell & Williams Olde English!

Maxwell & Williams Olde English voorraadpotten

Als uw kastjes vol zijn u genoodzaakt bent om enkele voedselproducten op uw aanrecht of keukenplanken neer te zetten, dan kunt u deze tentoonstellen met de Maxwell & Williams Olde English voorraadpotten! Hierin kunt u specerijen opbergen zoals bijvoorbeeld uien, knoflook, kruiden of pasta. Het design ervan oogt zeer authentiek en de voorraaddozen zijn aan de voorzijde voorzien van een ouderwets Maxwell & Williams Olde English logo. Kortom, u brengt gebruiksgemak en nostalgie in huis met de Maxwell & Williams Olde English voorraadpotten! Nog meer gebruiksgemak voor tijdens het koken van de pata vindt u in de Pastaman van het merk Brutus Kookt!

Maxwell & Williams Olde English aanbieding

Bij Cookinglife profiteert u altijd van onze lage prijzen, zo ook bij de Maxwell & Williams Olde English aanbieding. Deze maakt het extra voordelig als u meerdere voorraaddozen in één keer wilt aanschaffen. Dus houd goed onze acties in de gaten en profiteer vandaag nog! Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, wordt deze snel naar u toegestuurd en heeft u al snel profijt van de Maxwell & Williams Olde English aanbieding van Cookinglife. Olde English is goed te combineren met ons Maxwell & Williams Motion servies!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.502 reviews