Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Maxwell & Williams Motion

23 producten

Maxwell & Williams Motion

Wilt u zichzelf van een excentrieke kant laten zien? Het Maxwell & Williams Motion servies kan u daarbij kunnen helpen! Dit servies heeft een hoekige vorm met een golvende afwerking. Hiermee kunt u zich onderscheiden van andere eettafels en uw diners krijgen hierdoor een unieke sfeer mee. En niet alleen voor de eettafel is het Maxwell & Williams Motion servies geschikt; ook uw koffietafel kan er prachtig mee worden versierd! In ons Bredemeijer assortiment bevinden zich suikerpotten en melkkannen om uw gasten van smaakmakers te kunnen voorzien.

Maxwell & Williams Motion servies

Ondanks het radicale ontwerp kan het Maxwell & Williams Motion servies zeer goed gecombineerd worden met andere reeksen van dit gerenommeerde kwaliteitsmerk. Bijvoorbeeld het Maxwell & Williams East Meets West servies, dat qua vorm gelijkenissen toont met diens Motion broertje. Wat alle reeksen van dit kwaliteitsmerk overeen hebben is dat ze bestaan uit hoge kwaliteit porselein. Hierdoor is ook het Maxwell & Williams Motion servies geschikt  voor in de vaatwasser, de magnetron, de vriezer en in de oven.

Maxwell & Williams Motion kopen

Als u klaar bent om dit eigenzinnige servies tegen onze lage prijzen in huis te halen, kunt u vandaag nog uw serviesstukken van Maxwell & Williams Motion kopen! Bekijk in onze webwinkel tevens de vele andere series van Maxwell & Williams om uw servies helemaal compleet te maken. Heeft u uw bestelling geplaatst en het Maxwell & Williams kopen afgerond? Dan zorgen wij dat uw servies u snel en zorgvuldig bereikt!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.1/10 - 11.397 reviews