Bredemeijer

Thee drinken is voor velen een alledaagse bezigheid, maar thee drinken is ook ritueel of een rust moment. Bredemeijer besteed veel liefde en aandacht aan hun theepotten waardoor je de verschillende thee soorten op de juiste warmte kan nuttigen. Er wordt veel tijd in de producten geïnvesteerd om hoogste kwaliteit te leveren met een doordacht verhaal voor de ultiem beleving.

Bredemeijer theepot

Naast de klassieke Bredemeijer theepot heeft Bredemeijer diverse designs, glazen theepotten en keramische theepotten. Bredemeijer richt zich met hun theepotten op het unieke design van de theepot die ook nog een functioneel zijn. Naast een breed assortiment in dubbelwandige theepotten heeft Bredemeijer ook keramische theepotten met een mantel van stainless steel of koper met een vilten binnenvoering waardoor uw thee lang warm blijft.

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Bredemeijer

Theepot gietijzer

Thee drinken in Japan is tot kunst verheven. Het bereiden van thee is geritualiseerd tot een ware theeceremonie. Bredemeijer heeft zich hier door laten inspireren met de Japanse theepotten lijn Jang en Jing uit de Asia Collectie. Met deze klassieke Japanse gietijzeren theepot met geëmailleerde binnenzijde waan je je binnen mum van tijd op een mooie theeceremonie.

Bredemeijer theedoos

Bredemeijer heeft voor naast de theepotten ook een aantal theedozen in het assortiment. De theedozen zijn van Bamboe en zijn erg duurzaam. Het Bamboe absorbeert nauwelijks vocht en heeft een bacterieremmende werking. Door het venster kunt u altijd gemakkelijk zien welke smaken er zijn