Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Maxwell & Williams Hearts

Nieuwste producten:

5 producten:

Maxwell & Williams Hearts

Wat is het belangrijkste ingrediënt dat in geen enkel gerecht mag ontbreken? Juist: liefde! Met het Maxwell & Williams Hearts servies ondersteunt u de met passie bereide gerechten. Dit prachtige, hartvormige porselein brengt een onmiskenbare genegenheid naar de eettafel. Bovendien kan het, in tegenstelling tot een echt hart, niet zo gemakkelijk worden gebroken. Het Maxwell & Williams Hearts servies is namelijk gemaakt van hoge kwaliteit porselein. Het kan daarom zowel in de oven als de vriezer gebruikt worden! Ook is het zowel magnetron- als vaatwasserbestendig.

Maxwell & Williams Hearts servies

Niet alleen de keukentafel is gebaat bij dat extra beetje liefde. Ook tijdens de koffie willen we meer warmte voelen dan de inhoud van onze mok te bieden heeft. Daarom bevat het Maxwell & Williams Hearts servies ook multifunctionele kommen en een twee verdiepingen tellende etagère die een prachtige aanvulling is voor lekkernijen bij de koffie of thee. Voor het serveren van thee hebben we de stijlvolle Bredemeijer theepotten, die dankzij hun grote diversiteit goed bij het Maxwell & Williams Hearts servies passen!

Maxwell & Williams Hearts servies kopen

Bij Cookinglife houden wij van onze klanten. Om dit te bewijzen kunt u bij ons het Maxwell & Williams Hearts servies kopen tegen zeer lage prijzen! Daarnaast maken wij het u gemakkelijk bij het bestellen door u een ruime keuze aan betalingsmogelijkheden aan te bieden. Bovendien kunt u in onze webwinkel uw eigen servies samenstellen door verschillende reeksen van diverse merken met elkaar te combineren. U kunt bijvoorbeeld de hartvormige onderdelen van Maxwell & Williams Hearts servies kopen samen met  mokken en kommetjes van Le Creuset! Zodra u heeft besteld, zenden wij u met zorg en snelheid uw serviesstukken toe.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews