Ik ben een fan van heerlijk en gezond eten en wil tegelijkertijd zo min mogelijk ingrediënten gebruiken. Niet alleen sta je zo (meestal) minder lang in de keuken, als ik zelf een recept tegenkom met een ellenlange ingrediëntenlijst vind ik bij voorbaat al meer werk. Volgens mij kan het niet veel makkelijk, sneller en simpeler dan dit gerecht. Deze rijstnoedels met garnalen en inktvis en edamame zijn gezond en super snel avondeten.
Recept
Volgens mij kan het niet veel makkelijk, sneller en simpeler dan dit gerecht. Deze rijstnoedels met garnalen, inktvis en edamame zijn gezond en super snel avondeten.
Gang | Hoofdgerecht |
---|---|
Keuken | Aziatisch |
Porties | 1 persoon |
Bereidingstijd | 15 min |
---|---|
Totaal | 15 min |
Hier thuis is van oudsher Vrijdag Pizzadag. Vroeger deed ik daar vrolijk aan mee, maar als je geen tarwe, en sowieso geen berg zout, e-nummers en ga nog even door, kunt eten, ga je vanzelf op zoek naar alternatieven. Al had ik de betreffende vrijdag weinig zin om uren na te denken over alternatieven, dus deed ik gewoon maar de vriezer open. Ah, grote garnalen. Altijd lekker. En pijlinktvishoofdjes die ik bij de Aziatische groothandel had gehaald. Dat combineert al super! Erbij? Rijstnoedels, dat pakje stond namelijk nog open en de mihoen die ik in mijn hoofd had was nog onaangebroken.
Hier thuis is van oudsher Vrijdag Pizzadag. Vroeger deed ik daar vrolijk aan mee, maar als je geen tarwe, en sowieso geen berg zout, e-nummers en ga nog even door, kunt eten, ga je vanzelf op zoek naar alternatieven. Al had ik de betreffende vrijdag weinig zin om uren na te denken over alternatieven, dus deed ik gewoon maar de vriezer open. Ah, grote garnalen. Altijd lekker. En pijlinktvishoofdjes die ik bij de Aziatische groothandel had gehaald. Dat combineert al super! Erbij? Rijstnoedels, dat pakje stond namelijk nog open en de mihoen die ik in mijn hoofd had was nog onaangebroken.