×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Theekist

17 producten

Theekist

Voor iedereen hebben we bij Cookinglife een geschikte theekist. Zo presenteert u uw favoriete theesmaken op een stijlvolle manier. Uzelf en uw gasten kunnen hun hart ophalen aan een uitgebreide variatie aan theesoorten in uw theekist. Wij hebben een aantal theekisten van het unieke merk Pickwick, dat bekend staat om de thee producten voor elke gelegenheid.

Houten theekist

Wij bieden u verschillende soorten kisten, zoals een RVS en een houten theekist. Onze theekisten hebben een deksel om uw thee af te sluiten van stof. U kunt kiezen voor een deksel met of zonder glas. Het voordeel van een deksel met glas is dat u de thee in de doos goed kunt presenteren, ook met gesloten deksel. Een houten theekist geeft uw interieur een natuurlijke touch.

Theekist 12 vaks

Cookinglife biedt u verschillende versies van een theekist 12 vaks. Met deze kist heeft u alle ruimte voor verschillende soorten thee. Theedrinken in stijl doet u met theeglazen van Cookinglife. U kunt de theekist 12 vaks gebruiken voor uw theezakjes, maar iets anders is natuurlijk ook goed mogelijk! Uiteindelijk is het een handige opbergbox voor allerlei spulletjes, zoals knopen en klosjes garen. Wij bieden u een kleinere theezakjeshouder voor 10 stuks, maar ook theekisten met bijvoorbeeld 6 of 9 vakjes.

Theekist gevuld

U bent van alle gemakken voorzien met een theekist die gevuld is met theezakjes. Wij hebben een theekist met 12 verschillende soorten Pickwick thee. Daarnaast hebben we een theekist waarmee u zelf thee kunt kweken, en dus ook zelf uw eigen melanges kunt creëren! Een theekist die gevuld is met theezakjes of grond en thee voor het kweken is een leuk cadeautje. Cookinglife biedt u een ruim assortiment theedozen in eigen voorraad. 

Terug naar boven