Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Lasagneschaal

Nieuwste producten:

41 producten:

Lasagneschaal

Creëer heerlijke gerechten met een lasagneschaal van Cookinglife! Deze speciale schalen zijn bijzonder geschikt voor het maken van ovengerechten. De rechthoekige vorm van de ovenschaal zorgt ervoor dat de lasagnebladen gemakkelijk in de schaal gelegd kunnen worden. Daarnaast past deze vorm ook perfect in vele ovens. Als u een lasagneschaal wilt kopen, heeft u bij ons een ruime keuze in kleuren en afmetingen. Bekijk direct ons complete assortiment!

Lasagneschaal invetten

U kunt uw lasagneschaal invetten met diverse producten. Werkt u het liefst met olie? Dan smeert u dit eenvoudig uit over de bodem en randen van uw schaal. Dit kunt u onder andere doen met een stukje keukenpapier. Een dun laagje olie is voldoende. Het is ook mogelijk om boter te gebruiken als u uw lasagneschaal wilt invetten. Doe hiervoor een boterhamzakje om uw hand en pak hiermee een stukje boter vast. Vet de schaal daarna goed in. Als u klaar bent gooit u het zakje gemakkelijk weg. Zo is uw schaal goed ingevet zonder vieze handen te krijgen!

Lasagneschaal kopen

Als u een lasagneschaal wilt kopen, bent u bij Cookinglife aan het juiste adres! Wij hebben diverse topmerken in ons assortiment. Daarnaast kunt u uw schaal combineren met vele andere soorten keukengerei zoals een wok en braadpan. Wilt u uw lasagneschaal veilig uit de oven halen? Dan raden wij u een paar goede ovenwanten aan. Deze bestelt u eenvoudig mee als u uw lasagneschaal gaat kopen. Bij Cookinglife kunt u uw producten niet alleen online bestellen. Wij hebben ook een winkel in Groningen. U bent van harte welkom om hier ons prachtige assortiment te bekijken!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews