Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Saladeschalen

Nieuwste producten:

150 producten:

Saladeschalen

Een saladeschaal is, de naam zegt het al, een schaal voor salade. Bij Cookinglife hebben we een assortiment van wel 115 verschillende soorten saladeschalen in verschillende formaten. Of je nu op zoek bent naar een grote saladeschaal of een iets kleinere, wij hebben schalen verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en designs. Een drietal merken die voorkomen in ons saladeschaal assortiment zijn Villeroy en Boch, Mepal en Joseph Joseph.

Saladeschaal groot

De afmetingen van ons saladeschalen assortiment verschillen, we hebben zowel grote saladeschalen als kleinere saladeschalen. De afmetingen zijn te verdelen op diameter, lengte en inhoud. Hieronder wordt weergegeven wat de maten zijn van ons assortiment.

  • Diameter, van 14 cm tot 38 cm
  • Lengte, 7,5 cm tot 32 cm
  • inhoud, 900 ml tot 5,2 L

Dus of je nou een salade moet maken voor een groep van 8 personen en een saladeschaal van 30 cm nodig hebt, of een kleiner schaaltje salade voor alleen jezelf nodig hebt, wij kunnen je erin voorzien!

Houten saladeschaal

Wij hebben saladeschalen van verschillende materialen verkrijgbaar. Zo hebben we houten saladeschalen, maar onder andere ook glazen saladeschalen, kunststof saladeschalen, aardewerken saladeschalen en rvs saladeschalen. Van al deze materialen zijn er varianten in allerlei kleuren en vormen, voor iedereen zit er wel iets tussen.

Zwarte saladeschaal

Ons assortiment bevat allerlei kleuren en vormen saladeschalen, we hebben groene saladeschalen, maar ook beige, blauw, bruin, crème, geel, grijs, koper, oranje, paars, rood, roze, transparant, wit, zilver en zwart. Zoals je kunt zien is er aan kleurkeuze van saladeschalen geen gebrek bij Cookinglife.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.554 reviews