Botervloot

Zondag is een uitstekende dag om gezellig met het hele gezin uitgebreid te ontbijten. En roomboter voor uw croissantjes mag dan niet ontbreken. Serveer uw roomboter in een botervloot voor een echt zondags gedekte tafel. 

Filter op:

Botervloot

Botervloot

Wanneer u roomboter wilt smeren, dient deze zacht te zijn om te voorkomen dat uw brood of croissant scheurt. U kunt uw roomboter eenvoudig buiten de koelkast bewaren met een botervloot van Cookinglife. Het zorgt niet alleen voor een goed afgedekte en fluweelzachte boter, het ziet er ook nog eens erg mooi uit.

Botervloot RVS

In onze webwinkel treft u ook botervloten van RVS. Hier bewaart u bijvoorbeeld roomboter of margarine in en houdt u uw keukenkastje of koelkast vrij van botervet. Onze botervloten van RVS zijn beschikbaar in drie verschillende designs. Zo vindt u hier een traditionele botervloot met handvaten, en twee botervloten met een uniek design. In de botervloten van Cookinglife kunnen ook uitstekend andere ingrediënten in bewaard worden zoals bijvoorbeeld kaas en chocoladeboter.

Met een botervloot van Cookinglife maakt u van elk ontbijt een zondags ontbijt! Bestel uw botervloot nu online in onze kookwebwinkel en profiteer van onze snelle levering!

Botervloot kopen

Bij Cookinglife heeft u ruime keuze in diverse botervloten. U vindt hier botervloten vervaardigd van wit porselein. Deze botervloten geven de ontbijttafel een klassieke uitstraling. Bent u meer op zoek naar een botervloot met een hedendaags uiterlijk? Dan zijn de glazen botervloten een ideale oplossing. In de botervloten van Cookinglife passen uitstekend de pakjes margarine en roomboter van 250 gr die u in de supermarkt koopt. U kunt deze zowel mét als zonder verpakking in de botervloot bewaren.