Aubergine lasagne is super makkelijk te maken en het is ook nog eens ontzettend voedzaam. Dit vegetarische recept bevat extra veel groenten. De standaard lasagnebladen zijn vervangen voor lagen aubergine en daardoor is het een lekker koolhydraatarm gerecht.
Recept
Met dit super makkelijke recept, maak je een flinke ovenschotel vol.
Gang | Hoofdgerecht |
---|---|
Keuken | Italiaans |
Porties | Voor 2-3 personen |
Bereidingstijd | 20 min |
---|---|
Oventijd | 25 min |
Totaal | 45 min |
Je maakt met dit recept een flinke ovenschotel vol en er was gelukkig nog genoeg over om de volgende dag op mijn werk met een heerlijke lasagne te kunnen lunchen. Door alle groenten en vezels is het een behoorlijk vullende lunch. Dat het super lekker is hoef ik er natuurlijk niet bij te zeggen!
Je kunt er natuurlijk nog een lekkere frisse salade bij serveren, maar ik vind het zonder ook een erg lekkere avondmaaltijd. Veel beter verteerbaar dan de versie mét lasagnebladen. En het recept is echt simpel; een kind kan de was doen. Wat denk je, staat deze lasagneschotel met aubergine snel bij jou op tafel?