Deze amandelmeel-kaneel pannenkoek is heerlijk zoet. Zonder gebruik van gist zijn ze toch lekker smeuïg en de kaneel geeft ze een diepe smaak. Je kunt de pannenkoekjes eten als ontbijt, tijdens de lunch of als toetje. Maak ze in het weekend vast klaar, je kunt ze afgedekt in de koelkast namelijk goed bewaren. De hele week lekker eten dus!
Recept
Ideaal als ontbijt, lunch of als toetje! Zonder gluten en suiker.
Gang | Ontbijt, lunch of dessert |
---|---|
Keuken | Nederlands |
Porties | Voor 1 persoon |
Bereidingstijd | 15 min |
---|---|
Totaal | 15 min |
Dit recept zorgt voor een redelijk vloeibaar beslag en dus dunne pannenkoekjes. Heb je liever wat dikkere (American) pancakes, voeg dan iets meer amandelmeel toe en/of iets minder sojamelk.
Je kunt deze heerlijk zoete pancakes ook serveren met een bolletje ijs of natuurlijk kiezen voor een ander soort fruit; met verse bosbessen zijn ze ook verrukkelijk. Bij mij gaan er in de zomer aardbeitjes op!