Welkom!
Klantenservice
Gratis verzending boven de € 99,-
Gratis Kookboek bij bestelling vanaf € 75,-
Veilig achteraf betalen betaal na 30 dagen
Gratis verzending boven de € 99,-

Boska Kaasmes Halfharde Kaas Monaco+

Boska

Kies een variant

16,49

11 stuks op voorraad.

Op voorraad. Voor 21.30 uur besteld, is maandag in huis

Betaal snel & veilig met Apple Pay

Kies een variant

16,49

11 stuks op voorraad.

Op voorraad. Voor 21.30 uur besteld, is maandag in huis

Betaal snel & veilig met Apple Pay

Boska Kaasmes Halfharde Kaas Monaco+

Perfect voor haflharde tot harde kaas, zoals Cheddar en Gouda

Wafelpatroon zorgt ervoor dat de kaas niet blijft plakken

Multifunctioneel door de twee puntjes aan het uiteinde

Kenmerken Boska Kaasmes Halfharde Kaas Monaco+

Geschikt voor

Vaatwasser Vaatwasser
Specificaties
Artikelnummer 177686
Merk Boska
Collectie Monaco+
Garantie 10 Jaar
Materiaal RVS
Kleur Zilver
Toon alle 14 specificaties
Algemeen
EAN

8713638046969

Type Kaasmes
Merk Boska
Collectie Monaco+
Garantie 10 Jaar
Artikelnummer 177686
Afmetingen en gewicht
Lengte 24 cm
Breedte 3.2 cm
Dikte 9 mm
Gewicht 142 gr
Vormgeving en materiaal
Materiaal RVS
Kleur Zilver
Specificaties
Slijpwijze Tweezijdig

Productomschrijving Boska Kaasmes Halfharde Kaas Monaco+

Boska Kaasmes Halfharde Kaas Monaco+

Boska Kaasmes Halfharde Kaas Monaco+

Het Boska Kaasmes Hafharde Kaas Monaco+ is perfect om de lekkerste halfharde en harde kazen te snijden. Denk daarbij aan Gouda of Cheddar. Dit mes heeft een non-stick coating en een wafelpatroon wat het plakken van kaas mooi voorkomt. Op dit mes zitten twee puntjes waarmee je versgesneden kaas makkelijk aanreikt zonder hem zelf aan te raken. Dit mes is dus echt handig en hygiënisch, ideaal!

Boska Monaco+

De Monaco+ collectie is echt het vlaggenschip van de Boska collecties. Boska heeft na 120 jaar ervaring alle eigenschappen die kaas snijden zo fijn maken in deze collectie verwerkt. Met het uitgebreide aanbod snijd je elke soort kaas met zijn eigen perfect geoptimaliseerde mes. Maar het blijft niet alleen bij kaasmessen. De collectie heeft ook meerdere keukenmessen om zo al het snijwerk in jouw keuken makkelijker te maken. Het kenmerkende wafelpatroon en de non-stickbehandeling zorgen voor minder weerstand tijdens het snijden of schaven. Benieuwd naar de gehele Monaco+ collectie? Klik dan hier.

Dit product kan je vinden in

Over Boska

Voor Boska is het een familietraditie om slimme en toffe tools te creëren waarmee je maximaal kunt genieten van kaas, chocolade, pizza en meer. Het begon allemaal vlak bij Gouda toen het eerste kaasgereedschap gemaakt werd voor de plaatselijke boeren.

Boska maakt food tools voor het leven, zij geloven dat kwaliteit hand in hand gaat met duurzaamheid. Of je nu gaat snijden, schaven, grillen of smelten bij Boska ben je dan aan juiste adres. 

Bekijk meer producten van Boska

Productreviews over Boska Kaasmes Halfharde Kaas Monaco+

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een review

Vragen over en antwoorden Boska Kaasmes Halfharde Kaas Monaco+

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Heb jij zelf een vraag over dit product?

We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.

Stel je vraag

Bekijk ook

Cookinglife | Reviews: 4/5 - 20.665 reviews
Jouw cookievoorkeuren

Deze website maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn voor de technische werking van de website en altijd zijn ingesteld. Andere cookies, die bedoeld zijn om het gemak van het gebruik van deze website te vergroten, voor directe reclamedoeleinden of om de interactie met andere websites en sociale netwerken te vereenvoudigen, worden alleen geplaatst met uw toestemming.

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn voor de technische werking van de website en altijd zijn ingesteld. Andere cookies, die bedoeld zijn om het gemak van het gebruik van deze website te vergroten, voor directe reclamedoeleinden of om de interactie met andere websites en sociale netwerken te vereenvoudigen, worden alleen geplaatst met uw toestemming.