Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Kaasmessen

Nieuwste producten:

60 producten:

Kaasmessen

Met de kaasmessen van Cookinglife kun je je kaas snijden aan tafel. Ideaal voor bij je kaasplankje of bij de borrelkaasjes. Voor elk kaasje zijn geschikte kaasmessen. Of je nou stukje brie wilt snijden of een heerlijk blokje uit oude kaas, met kaasmessen gaat het net even iets eenvoudiger!

Kaasmes 

Voor elke kaassoort is er wel een kaasmes. Welke kaasmes je dus nodig hebt hangt af van de soort kaas. Een kaasmes heeft een speciaal mesje met een boog aan het uiteinde. Dankzij de boog kun je kaasjes beter snijden. Voor het snijden van zachte kaas en brie kun je het beste kiezen voor een kaasmes met gaten. De gaten zorgen ervoor dat de kaas niet aan het mesje blijft plakken. 

Kaasschaaf

Voor het goed en netjes schaven van kaas, gebruik je een kaasschaaf. Om ervoor te zorgen dat het kaas niet blijft plakken aan de kaasschaaf, gebruik je een kaasschaaf met een kort blad. Een kaasschaaf in combinatie met een kaasmes is de ideale basis voor het snijden van jouw kaas.

Kaasmes kopen?

Ben je op zoek naar iets anders dan een kaasmes? Neem eens een kijkje tussen al onze soorten keukenmessen. Weet je niet helemaal welke messen je allemaal nodig hebt voor een goede basis in de keuken? Neem dan eens een kijkje bij onze messensets en messenblokken met messen.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews