Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Zakmessen

Zakmes

Waar is een zakmes eigenlijk niet geschikt voor? Dozen opensnijden, wijnflessen ontkurken of touw doorsnijden, het kan allemaal met een zakmes. Een zakmes van kwaliteit is daarom ook belangrijk. Bij Cookinglife vind je verschillende soorten zakmessen. Zo hebben wij ze met kurkentrekker en zonder, en gemaakt van verschillende soorten materiaal. Op deze manier vind jij precies het zakmes waar je naar op zoek bent!

Laguiole zakmes

De Laguiole zakmes vindt zijn oorsprong in Frankrijk. Deze zakmessen werden vroeger gemaakt voor schaapherders en lokale boeren, die het gebruikten tijdens werkzaamheden. Deze gedachtegang zie je nog steeds terug in de zakmessen van Laguiole. De Laguiole zakmes is gemaakt van ruige materialen en karakteristieke vorm. De Laguiole messen zijn langer en slanker dan een standaard zakmes en zijn van zeer goede kwaliteit!

Zakmes kopen

Ben je misschien toch op zoek naar iets anders dan een zakmes? Neem eens een kijkje tussen al onze speciale messen. Op zoek naar een speciaal mes voor vis? Of juist een speciaal vleesmes? Cookinglife biedt het allemaal!

Nieuwste producten:

5 producten:
Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 13.081 reviews