Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Wildschaar en Keukenschaar

9 producten

Wildschaar en Keukenschaar

Gemakkelijk knippen met de beste keukenscharen

Bij diverse handelingen in huis of in de keuken kan een goede schaar van pas komen. Bij CookingLife vindt u diverse modellen die u helpen bij gemakkelijk knippen van bijvoorbeeld verpakkingen of andere producten. Daarnaast vindt u bij ons ook speciale scharen als een gevogelte- en wildschaar of een eierschaalschaar. Met een eierschaalschaar kunt u gemakkelijk het dopje van een gekookt ei afknippen. De keukenscharen van CookingLife zijn scharen van hoogstaande merken en u bent daarmee verzekerd van een schaar van kwaliteit. Zelfs wanneer u linkshandig bent hebben wij de schaar voor u! Een linkshandige schaar vindt u hier.  In ons assortiment vindt u onder andere keukenscharen van de merken:

  • Icel
  • Mundial
  • Reuser
  • Victorinox
  • Diamant Sabatier
  • Prestige

Wildschaar en gevogelteschaar

Bij het bereiden van wild of gevogelte kan een wildschaar, ook wel gevogelteschaar genoemd, perfect van pas komen. Met een wildschaar kunt u op een zo optimaal mogelijke manier kracht uitoefenen en om zo gemakkelijk het wild of gevogelte te proportioneren. De optimale schaar bij de bereiding van wild! Bij CookingLife vindt u diverse modellen wildschaar van de merken Westmark, DueBoui, Vixtorinox, Brabantia en Homeij.

Wildschaar kopen?

Wanneer u op zoek bent naar keukenartikelen van hoge kwaliteit bent u bij CookingLife aan het juiste adres. Wij streven ernaar om kwaliteitsproducten te leveren en hebben daarom de meest hoogstaande merken in ons assortiment. Dagelijks werken wij hard om ons assortiment zo compleet mogelijk te maken. Mist u iets in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag of wij het gewenste product kunnen leveren!

 

 

Terug naar boven