×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Le Creuset

581 producten

Le Creuset

Sinds 1925 vervaardigt Le Creuset topkwaliteit braad- en stoofpannen met hun unieke, kenmerkende design. In Frankrijk houdt Le Creuset zich bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de unieke mallen van braadpannen in gietijzer die vervolgens nog met de hand worden geëmailleerd in verschillende prachtige kleuren.

Le Creuset heeft naast hun befaamde assortiment braadpannen, bijpassende producten voor verschillende bereidingen van hoogstaande kwaliteit. De pannenfabrikant  onderscheidt zich door hoogwaardige keukenproducten te combineren met hun origineel design die zijn aangepast voor onze hedendaags kooktechnieken.

Le Creuset braadpan

De Le Creuset braadpan in gietijzer is sinds de begin jaren niet weg te denken in de keuken. Door de vormgeving en zwaar uitgevoerde kwaliteit hiervan is de Le Creuset braadpan ideaal voor het  stoven en braden van ingrediënten maar ook geschikt voor een handige een-pans recept of een lekkere soep.

 

Le Creuset fluitketel

De Le Creuset fluitketel met vintage-look geven een leuke presentatie in iedere keuken. De ketels zijn staal geëmailleerd en kunnen op iedere warmtebron. Het handige fluitje geeft aan wanneer uw water heet is.
De Le Creuset fluitketel is  makkelijk te reinigen en het heeft een fijne opening waardoor de ketel goed schoongemaakt kan worden.

Le Creuset grillpan

Grillen is een bereidingswijze waarop je op een gezonde manier heerlijke gerechten kunt bereiden. Le Creuset biedt een divers aanbod dat in ieder huishouden toepasbaar is, van een kleine Le Creuset grillpan voor twee persoon tot een omkeerbare xxl grill die ook als plancha gebruikt kan worden. Door de kwaliteit en de goede ribbel in de grillpannen heeft u het echte grill effect van de barbecue maar dan in huis. Maak uw favoriete gerechten met de Le Creuset grillpan van Cookinglife!

Terug naar boven