×
10% korting met kortingscode 'MOEDERDAG21" (bestelling > €40,-)
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch Ontbijtbord For Me Ø 21.5 cm

Villeroy & Boch

Adviesprijs 12,90 10,52

Op voorraad. Vandaag besteld, maandag geleverd.

B2B & Horeca

Meer dan 24 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
Adviesprijs 12,90 10,52

Op voorraad. Vandaag besteld, maandag geleverd.

B2B & Horeca

Meer dan 24 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
Villeroy & Boch Ontbijtbord For Me

Villeroy & Boch Ontbijtbord For Me Ø 21.5 cm

12,90 10,52

Villeroy & Boch Ontbijtbord For Me Ø 21.5 cm

Vaatwasserbestendig

Magnetronbestendig

Goed te combineren met andere Villeroy & Boch collecties

Kenmerken Villeroy & Boch Ontbijtbord For Me Ø 21.5 cm

Specificaties
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Materiaal Premium Porselein
Kleur Wit
Artikelnummer CL.27330
Toon alle 10 specificaties
Algemeen
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Afmetingen en gewicht
Diameter 21.5 cm
Gewicht 310 gr
Vormgeving en materiaal
Materiaal Premium Porselein
Kleur Wit
Geschikt voor
Vaatwasserbestendig Ja
Magnetronbestendig Ja
Overige
Warmte bestendig tot 180 °C
Artikelnummer CL.27330
Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit.

Productomschrijving Villeroy & Boch Ontbijtbord For Me Ø 21.5 cm

Villeroy & Boch Ontbijtbord For Me

Dit Villeroy & Boch Ontbijtbord For Me is klein van formaat en is daardoor geschikt om een ontbijtje van te eten. Het Villeroy & Boch For Me servies is een mooi elegant en alledaags servies, gemaakt van premium porselein. Het servies is daarom vaatwasser- en magnetronbestendig. De kleur is neutraal wit en hierdoor past het servies overal bij. U kunt dit servies ook combineren met andere serviezen van Villeroy & Boch. 

Is dit Villeroy & Boch Ontbijtbord For Me niet precies wat u zoekt? Kijk dan eens bij alle andere ronde borden. Of bekijk voor meer producten uit deze serie bij Villeroy & Boch For Me of bekijk alles van het merk Villeroy & Boch

Productreviews over Villeroy & Boch Ontbijtbord For Me Ø 21.5 cm

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een review

Vragen over en antwoorden Villeroy & Boch Ontbijtbord For Me Ø 21.5 cm

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Heb jij zelf een vraag over dit product?

We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.

Stel je vraag
Over Villeroy & Boch

Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit. Maar niet alleen kwaliteit kenmerkt dit vooraanstaande merk, ook onderscheiden zij zich op het gebied van veelzijdigheid en originaliteit. Zo zijn vele servieslijnen van Villeroy & Boch voorzien van innovatieve designs die goed passen bij de huidige trends.

Bekijk meer producten van Villeroy & Boch

Bekijk ook