Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch Ontbijtbord For Me Ø 21.5 cm

Villeroy & Boch

Adviesprijs 12,90 10,52

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis.

B2B & HORECA

Meer dan 20 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
Adviesprijs 12,90 10,52

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis.

B2B & HORECA

Meer dan 20 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
Villeroy & Boch Ontbijtbord For Me

Villeroy & Boch Ontbijtbord For Me Ø 21.5 cm

12,90 10,52

Villeroy & Boch Ontbijtbord For Me Ø 21.5 cm

Vaatwasserbestendig

Magnetronbestendig

Goed te combineren met andere Villeroy & Boch collecties

Kenmerken Villeroy & Boch Ontbijtbord For Me Ø 21.5 cm

Specificaties
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Kleur Wit
Artikelnummer CL.27330
Materiaal Premium Porselein
Toon alle 11 specificaties
Specificaties
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Materiaal Premium Porselein
Kleur Wit
Afmetingen
Diameter 21.5 cm
Geschikt voor
Vaatwasserbestendig Ja
Magnetronbestendig Ja
Ovenbestendig Ja, tot 180 °C
Productinformatie
Artikelnummer CL.27330
Overige
Gelegenheid Servies
Servies Ontbijtborden

Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit.

Productomschrijving Villeroy & Boch Ontbijtbord For Me Ø 21.5 cm

Villeroy & Boch Ontbijtbord For Me

Dit Villeroy & Boch Ontbijtbord For Me is klein van formaat en is daardoor geschikt om een ontbijtje van te eten. Het Villeroy & Boch For Me servies is een mooi elegant en alledaags servies, gemaakt van premium porselein. Het servies is daarom vaatwasser- en magnetronbestendig. De kleur is neutraal wit en hierdoor past het servies overal bij. U kunt dit servies ook combineren met andere serviezen van Villeroy & Boch. 

Is dit Villeroy & Boch Ontbijtbord For Me niet precies wat u zoekt? Kijk dan eens bij alle andere ronde borden. Of bekijk voor meer producten uit deze serie bij Villeroy & Boch For Me of bekijk alles van het merk Villeroy & Boch

Productreviews over Villeroy & Boch Ontbijtbord For Me Ø 21.5 cm

Dit product is nog niet beoordeeld.

Vragen over en antwoorden Villeroy & Boch Ontbijtbord For Me Ø 21.5 cm

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Heeft u een vraag over dit product?

We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.
Stel uw vraag
Over Villeroy & Boch

Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit. Maar niet alleen kwaliteit kenmerkt dit vooraanstaande merk, ook onderscheiden zij zich op het gebied van veelzijdigheid en originaliteit. Zo zijn vele servieslijnen van Villeroy & Boch voorzien van innovatieve designs die goed passen bij de huidige trends.

Bekijk meer producten van Villeroy & Boch

Bekijk ook