Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Ronde borden

394 producten

Ronde borden

Als u in stijl wilt eten zit u altijd goed met ronde borden. Cookinglife heeft een ruim assortiment van borden met zachte pasteltinten tot felle kleuren en motiefjes. U kunt de ronde borden perfect combineren met Ronde kommen of Ronde schalen. Heeft u geen tijd om zelf te combineren? Dan kunt u ook een ronde Serviesset kiezen. 

Als u in stijl wilt eten zit u altijd goed met ronde borden. Cookinglife heeft een ruim assortiment van borden met zachte pasteltinten tot felle kleuren en motiefjes.

Witte ronde borden

Servies is tegenwoordig in allerlei moderne kleuren en vormen te krijgen, maar de klassieke witte ronde borden zijn nog altijd populair. Geeft u de voorkeur aan egaal wit, een gekleurd randje of een bord met structuur? Bij Cookinglife kunt u de witte ronde borden kiezen die het beste bij uw stijl en interieur passen!

Ronde borden kopen

U kunt bij Cookinglife terecht om al uw ronde borden te kopen. Soepborden, gebaksbordjes en complete ronde serviezen, u vindt het allemaal in ons ruime assortiment. Wij hebben een eigen voorraad waardoor we uw bestelling snel kunnen versturen. Als u vandaag uw ronde borden koopt kunt u er binnen 1 tot 3 werkdagen al een heerlijk gerecht op serveren en betalen doet u veilig achteraf.

Speciaal Geselecteerd

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.502 reviews