Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Glazen ovenschaal

54 producten

Ovenschalen 500 Graden Celcius

Bekijk de video

Glazen ovenschaal

Bij Cookinglife verkopen wij glazen ovenschalen en dit is de manier om binnen de kortste keren een heerlijke lasagne op tafel te zetten. Onze schalen zijn vaatwasserbestendig en gemaakt van de hoogste kwaliteit glas. Koken was nog nooit zo leuk met onze keukenhulpjes. Bekijk daarom ons ruime assortiment en bestel vandaag nog een glazen ovenschaal bij Cookinglife om zo snel mogelijk uw bestelling in huis te krijgen!

Glazen ovenschaal met deksel

Een erg handig hulpmiddel bij het maken van gerechten die iets langer moeten garen is een glazen ovenschaal met deksel. Met behulp van de schaal kunt u eenvoudig heerlijke maaltijden creëren. Gebruik een stel ovenwanten om de glazen ovenschaal te verplaatsen als deze heet is. Mocht u gasten over die vloer hebben dan hoeft u zich niet zorgen te maken over de presentatie van het gerecht want de schaal helpt u met het bereiden van mooie gerechten. Heeft u toch meer zin om een pizza te maken? Bekijk dan eens onze pizzaplaten op onze webshop.

Glazen ovenschaal bestellen

Bij Cookinglife hebben wij het dagelijks over koken! Daarom kunt u een glazen ovenschaal bestellen die u kunt gebruiken voor vele maaltijden. Deze is onmisbaar in uw keuken. Bij Cookinglife krijgt u altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Bekijk daarom ons assortiment. Wilt u uw glazen ovenschaal bestellen bij Cookinglife? Dan wordt deze zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd. Bekijk verder onze pinterest pagina voor heerlijke recepten!

Speciaal Geselecteerd

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.998 reviews