×
Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Populaire producten

Bone China servies

Doordat er witte beenderas in is verwerkt, heeft een Bone China servies een ongekend hoge witglans. Bij normaal porselein worden drie basisgrondstoffen gebruikt: kwart, kaolien en veldspaat. Door de toevoeging van beenderas is Bone China niet alleen witter, maar ook steviger en boven alles dun en licht van gewicht. Uw gedekte tafel krijgt een ongekend elegante glans met het Bone China servies van Cookinglife. In onze webwinkel vindt u eenvoudig het porselein servies naar uw smaak!

Bone China servies design

Door de stralend witte kleur komt met een Bone China servies elk design beter tot zijn recht. Als u de ovenschalen van dit type porselein op tafel zet, schept u gemakkelijk een sfeer van rust en elegantie. Ook Asa schalen met chique zwarte rand vindt u in onze ruime collectie Bone China servies met bijzonder design. Cosy & Trendy is één van onze eigentijdse merken, waarbij een elegant design en een scherpe prijse moeiteloos samengaan. Bekijk onze complete collectie voor meer inspiratie!

New Bone China servies

Als u van licht porselein houdt, dan is het New Bone China servies van Cookinglife een perfecte keuze! Een merk als Yong benut alle mogelijkheden van dit bijzonder lichtgewicht porselein. Van dit merk hebben wij niet alleen diverse witte maar ook kleurige theepotten, kopjes, schalen en ovale kommen. Een New Bone China servies baadt uw gedekte tafel in luxe en weelde, maar is net zo stevig als het servies uit de standaard Bone China serie. Dit servies van hoge kwaliteit is in de meeste uitvoeringen ook geschikt voor de oven.

Bone China servies kopen

Stijlvol koken en tafelen doet u met het uitgebreide assortiment van Cookinglife. In onze winkel kunt u eenvoudig een Bone China servies kopen van verschillende topmerken als Arzberg, Maxwell & Williams en natuurlijk Yong. Bij onze uitgebreide productinformatie kunt u precies zien welk servies in de magnetron, vaatwasser, oven of zelfs vriezer kan. Als u nog vragen heeft over een Bone China servies kopen, beantwoordt onze klantenservice die graag!

Speciaal Geselecteerd