Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Ovenschaal met deksel

Nieuwste producten:

37 producten:

Ovenschaal met deksel

Het grote voordeel van een ovenschaal met deksel is dat wanneer het gerecht niet volledig op is gegaan, u het makkelijk in de koelkast kan zetten. U hoeft uw eten verder niet af te dekken met folie of andere materialen, want de deksel sluit de schaal al af. Een ander voordeel van een ovenschaal met deksel is dat bij gerechten die langdurig in de oven moeten geen vocht verliezen door de bijgeleverde deksel. Met behulp van dit product bereidt u uw heerlijkste gerechten!

Ovenschaal met deksel in oven

Wanneer u gaat eten met een grote groep familie of vrienden is de uitkomst een ovenschaal met deksel. In de oven bereidt u uw favoriete gerecht, terwijl u heerlijk kunt borrelen en kletsen met uw bezoek. Afhankelijk van de gerechten die u maakt bieden wij van Cookinglife diverse groottes ovenschalen aan. Een ovenschaal met deksel kan in de oven, verschillend per materiaal en merk, een temperatuur aan van 300° Celsius tot 500° Celsius. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment!

Ovenschaal met deksel glas

Het voordeel van een ovenschaal met een deksel van glas is dat u tijdens het verwarmen uw gerecht kunt bekijken. Op deze manier bent u er op tijd bij wanneer het gerecht iets te lang in de oven staat. Het glas is uiteraard hittebestendig waardoor het temperaturen kan weerstaan tot 500° Celsius. De ovenschaal met een deksel van glas heeft praktische handvatten, waardoor u de schaal gemakkelijk uit de oven kunt halen. Uw favoriete gerecht glijdt dus niet meer uit uw handen wanneer u ovenwanten draagt.

Ovenschaal met deksel kopen

Wanneer u regelmatig gerechten in de oven bereidt, kunt u bij Cookinglife een prachtige ovenschaal met deksel kopen. Ons assortiment is divers, waardoor er voor u zeker een passende schaal leverbaar is. Naast ovenschalen bevat ons assortiment ook andere handige keukenhulpjes zoals braadsledes en een vleesthermometer. Door een ovenschaal met deksel te kopen zorgt u ervoor dat het aan niks ontbreekt in uw keuken. Snelle levering gegarandeerd!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews