Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Gele Kaarsen

Geef uw huis een zonnige atmosfeer met gele kaarsen. Geel is een lichte en levendige kleur die uw vlam nog meer laat schijnen. Het is tegelijk een warme en creatieve kleur, hierdoor combineren gele kaarsen in de lente goed met frisse groene kaarsen. Voor een trendy kaarsen setting kunt u ook kiezen voor gele kaarsen in combinatie met vrolijke roze kaarsen.

Nieuwste producten:

2 producten:

Gele Kaarsen

Bestel uw gele kaarsen bij Cookinglife, wij bieden u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Bolsius gele kaarsen

Het authentieke merk Bolsius is al ontstaan in het jaar 1870, hierdoor heeft het merk een uitgebreide ervaring op het gebied van kaarsen. Bolsius gele kaarsen zijn gemaakt van zuivere materialen en behouden hun vorm en kleur optimaal. Daarnaast heeft u bij Bolsius gele kaarsen weinig last van rook en roet. Wilt u het gezellige licht van een kaars combineren met een heerlijke geur? Neem eens een kijkje bij Bolsius Creations Geurchips.

Gele kaarsen kopen

Cookinglife biedt u gele kaarsen in verschillende vormen, zoals brede en smalle stompkaarsen en speelse bolkaarsen. Zo kunt u gele kaarsen kopen en er een leuke kaarsen setting van creëeren. Kijk voor inspiratie eens op onze Pinterest pagina! Wilt u graag gele kaarsen kopen? Cookinglife biedt u kaarsen voor elk budget!

Speciaal Geselecteerd

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 13.081 reviews