Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Gouden Kaarsen

Ga voor een chique kaarsen setting met blinkende gouden kaarsen. Misschien denkt u dat gouden kaarsen alleen bij Kerst passen, maar onze metallic gouden kaarsen zijn door hun robuuste uiterlijk altijd stijlvol. Goud is een krachtige en warme kleur, die wordt versterkt door de gloed van de vlam. Als u graag gouden kaarsen speciaal voor de Kerst wilt gebruiken, kunt u ze uitstekend combineren met elegante zilveren kaarsen of donker rode kaarsen.

2 producten

Gouden Kaarsen

Bestel uw gouden kaarsen bij Cookinglife en combineer ze met kerstboomkaarsjes, voor een bijzonder effect in uw kerstboom.

Bolsius gouden kaarsen

Wij bieden u rustieke gouden kaarsen en cello gouden kaarsen. Onze kaarsen zijn onder andere van het authentieke merk Bolsius. Dit vooraanstaande merk staat bekend om de zuivere grondstoffen die worden gebruikt in de productie van de kaarsen. Bolsius gouden kaarsen zijn hierdoor vast van kleur en vorm. De vlam van Bolsius gouden kaarsen verspreidt weinig rook en roet.

Gouden kaarsen kopen

Wij bieden u verschillende soorten gouden kaarsen, zoals stomp- en gotische kaarsen. Gotische kaarsen zijn erg passend bij het Kerstdiner. Wilt u graag gouden kaarsen kopen? Cookinglife biedt u de beste service en een snelle levering! Als u ervoor kiest om gouden kaarsen te kopen, kunt u goed terecht in onze webwinkel. Wij hebben een ruim assortiment kaarsen met iets voor elk budget!

Speciaal Geselecteerd

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.502 reviews