Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Gietijzeren Theepot

Nieuwste producten:

15 producten:

Gietijzeren Theepot

Uw thee blijft lekkere lang warm in een gietijzeren theepot. Zelfs zonder extra warmtebron. Vroeger gebruikte men gietijzeren potten vooral om water mee te koken. Tegenwoordig wordt de gietijzeren theepot vooral geassocieerd met Japan. Japanners gingen er naast het koken van water ook thee mee zetten. In het assortiment van Cookinglife vindt u diverse modellen geïnspireerd op de japanse theepot. Ook hebben wij een ruim aanbod theepotten in andere materialen!

Gietijzeren theepot zwart

Behalve de klassieke gietijzeren theepot in het zwart heeft Cookinglife ook andere vrolijke kleuren in het assortiment. Wilt u uw set uitbreiden? Wij hebben ook theekopjes van gietijzer. Elke gietijzeren theepot in het zwart uit ons assortiment wordt geleverd met theezeef! Zo kunt u genieten van uw eigen melanges losse thee. Uiteraard kunt u ook de theezakjes die u in de winkel koopt gebruiken in de theepot. Een handige theekist is een stijlvolle manier om uw gasten te laten kiezen uit verschillende soorten en smaken.

Gietijzeren theepot schoonmaken

Na gebruik kunt u een gietijzeren theepot schoonmaken met warm water. Droog de pot wel goed af. Zeep, harde borstels of schuursponsjes kunt u beter niet gebruiken. Wanneer de theepot roestplekken gaat vertonen kunt u de gietijzeren theepot schoonmaken met een zachte borstel. De buitenkant kunt u insmeren met wat plantaardige olie. De binnenkant kunt u simpelweg behandelen met thee. Het looizuur in de thee vormt een natuurlijke afdichting waardoor roest wordt voorkomen. Een goed onderhouden gietijzeren theepot garandeert een levenslang gebruik!

Gietijzeren theepot kopen

Voor een echte theebeleving kunt u uw gietijzeren theepot kopen bij Cookinglife. U bestelt bij ons eenvoudig en snel! Met een klik op de knop staat uw favoriete product in de winkelwagen en hoeft u enkel en alleen nog uw gegevens voor verzending in te vullen. Het is niet nodig lastige wachtwoorden te onthouden. Uw gietijzeren theepot kopen is in een mum van tijd gebeurd. Ook een nieuwe fluitketel kopen kan bij ons. Wij hebben een ruim assortiment met voor elk wat wils!

Speciaal Geselecteerd

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 13.081 reviews