Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Populaire producten

Villeroy & Boch Servies

Doordat Villeroy & Boch een ruime geschiedenis heeft aan het maken en ontwerpen van aardewerk en serviezen, zijn de collecties zeer uitgebreid. Bij vele collecties van Villeroy & Boch zijn niet alleen de artikelen los te verkrijgen, maar kunt u deze ook voordelig in een set bestellen. Om voor u een duidelijk overzicht te creëren hebben wij alle Villeroy & Boch serviessets in één categorie geplaatst. Daarnaast zijn de series bij elke eigen categorie te bewonderen in webshop van Cookinglife!

Villeroy & Boch Serviessets

Het ruime aanbod aan servies van Villeroy & Boch wordt pas echt voordelig als u onze sets bekijkt. Bekende series als Villeroy & Boch Artesano Original en Villeroy & Boch For Me zijn naast de losse producten ook in sets verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een elegante 2-persoons serviesset ,maar ook een 12-delige diner- of ontbijtset voor het hele gezin. Naast de vele witte serviessets is de Artesano Nature verkrijgbaar als dinerset in de kleuren blauw, beige en groen. Bezichtig hier de gehele collectie van Villeroy & Boch Artesano Nature op Cookinglife!

 

Villeroy & Boch Manufacture

Naast alle traditionele witte serviezen heeft Villeroy & Boch een sfeervol aanbod aan gekleurd servies. De Villeroy & Boch Manufacture Rock serie is, net zo als alle andere series van Villeroy & Boch, gemaakt van porselein. Het verschil hierin is dat de Manufacture Rock lijn van bijzondere mat-gestructureerde porselein is gemaakt. Dit geeft de uitstraling van het servies een echte leisteen-look. Daarnaast is de zustercollectie Villeroy & Boch Manufacture Rouge een unieke verschijning op uw tafel. Het roodkleurige servies is handgeschilderd  en geeft een modieuze blik in uw keuken.

Villeroy & Boch Speciale Serviezen

Tevens biedt Villeroy & Boch een aantal speciaal ontworpen serviezen aan voor de juiste eetgelegenheden. Hierbij kunt u denken aan Villeroy & Boch Soup Passion, waarmee u uw zelfgemaakte soepen perfect kan presenteren en opdienen. Ook servies voor een heerlijke kop koffie is te verkrijgen in de Villeroy & Boch Coffee Passion lijn. Deze serie biedt verschillende espresso- en koffie kopjes aan welke ook in eventuele sets verkrijgbaar zijn. Hierdoor kunt u uw servies altijd aanvullen indien nodig. De Villeroy & Boch BBQ Passion serie is speciaal ontworpen om van uw barbecue een geslaagde maaltijd te maken. Ook accessoires als een koel-warmteplaat en spare rib rek zijn te vinden in deze serie op Cookinglife!