

Boska Kaasschaaf Oslo+
Boska Kaasschaaf Oslo+
Boska Kaasschaaf Monaco+ Zwart
Boska Kaasschaaf met snijdraad Monaco+
Boska Kaasschaaf Milano+
Boska Kaasschaaf Zacht Amigo
Boska Kaasschaaf Mini Monaco+
Boska Kaasschaaf Amigo Small
Boska Kaasschaaf Monaco+
Boska Kaasschaaf Zachte Kaas Milano+
Boska Kaasschaaf Amigo
Boska Kaasschaaf Copenhagen
Cookinglife, alles voor jouw smaak
Sinds 1896 heeft Boska al hart voor kaas en dat valt te zien aan de Boska kaasschaaf. Met deze kaasschaaf kun je de dunste plakjes kaas schaven. Dit is niet vanwege de Hollandse zuinigheid, maar heeft juist met fijnproeven te maken. Elk soort kaas heeft een andere schaaf nodig. Zo gebruik je voor een harde kaas een schaaf met blad, zodat je de dikte van de plakken het beste kunt bepalen. Daarentegen heeft een zachte kaas een schaaf zonder blad nodig. Hierdoor blijven de plakjes niet aan het blad plakken. Op een Boska kaasschaaf kun je in ieder geval altijd vertrouwen!
Door de SoftGrip+ van de Boska kaasschaaf Amsterdam ligt deze extra lekker in de hand. Dit maakt het schaven van kaas een waar genot. Met het prachtige triangelvormige design zul je jaren zoet zijn. De schaaf gaat ook lang mee doordat hij koelkast- en vaatwasbestendig is. De Boska kaasschaaf Jong Amsterdam is de variant voor zachtere kazen waar je met gemak prachtige plakken kaas mee kunt schaven. Er is één ding zeker en dat is dat de Boska kaasschaaf Amsterdam perfect is voor het schaven van flinterdunne plakjes kaas.
Ben je op zoek naar een elegante kaasschaaf? Dan is de Boska kaasschaaf van hout echt iets voor jou. Het eikenhouten handvat ligt heerlijk in de hand en is onderdeel van de Boska Oslo serie. Deze kenmerkt zich door de hoge kwaliteit hout die voor de grip gebruikt wordt. De eikenhouten schaaf is er zowel met als zonder blad. Hierdoor kun je elke soort kaas snijden zonder enige problemen. Zowel harde als zachte kazen zijn geen probleem voor deze houten schaaf! Deze elegante houten kaasschaaf van Boska maakt je tafel compleet.
Om al je kaas in de juiste vorm te snijden of te schaven kun je de Boska kaasschaaf en kaasmesjes gebruiken. Met dit onmisbare instrument kun je nu al het kaas in flinterdunne plakjes schaven. Het Boska kaasmes kun je het kaas zo vormgeven als je wilt. Zowel voor onze schaven als messen geldt dat het gebruik ervan afhankelijk is van de kaassoort. De kaasmesjes met gaten zijn bedoeld voor zachte kazen en de mesjes zonder gaten zijn bedoeld voor harde kazen. Bij Cookinglife kun je de Boska kaasschaaf en kaasmesjes eenvoudig bestellen en deze zijn snel in huis!