Populaire producten

Lampe Berger

Het ongelofelijke verhaal van het Franse merk Lampe Berger begon in het jaar 1898. In dit jaar vond apotheker Maurice Berger het diffusie systeem met katalyse uit en vroeg er octrooi op aan. Dit werd al snel de oplossing voor het aanpakken van het belangrijkste probleem uit die tijd: steriliteit van ziekenhuizen. De revolutionaire technologie zuivert de atmosfeer in afgesloten ruimten en bracht hem op het idee om er parfum aan toe te voegen. Dit werd een succes en dus werd het al snel gebruikt in privéwoningen. Dankzij de exclusieve gepatenteerde brander zuivert en parfumeert de Lampe Berger de binnenlucht zoals geen enkel ander system. De diffusie met katalyse elimineert immers echt de moleculen verantwoordelijk voor ongewenste geuren. De parfumering gebeurt snel, homogeen en blijvend, zelfs in een groot vertrek. Ongewenste geuren in huis zijn verleden tijd dankzij Lampe Berger! Lampe Berger gaat 1 maart 2018 verder onder de naam Maison Berger

Lampe Berger Gebruiken

De Lampe Berger is gemakkelijk te gebruiken! Als u voor het eerste een katalytische brander van Lampe Berger gebruikt, dient u hem eerst gereed te maken voor gebruik. Dit doet u door als eerste de brander te vullen met een officiële Lampe Berger vloeistof. Dit kan zowel de neutrale vloeistof zijn als de huisparfums. Na het vullen van de katalytische brander droogt u de brander goed af en plaatst u de lont in het vloeistof. De lont moet ongeveer 20 minuten weken voordat u de brander kunt gebruiken! Na het weken steekt u eenvoudig de brander aan en laat u deze gedurende twee minuten branden. Hierna blaast u de vlam uit. Vervolgens trekt de geurbrander de moleculen, die verantwoordelijk zijn voor nare luchtjes, uit het vertrek. Voila! Uw huis ruikt nu heerlijk fris! Bent u klaar met het gebruik? Plaats dan de afsluitdop op de brander. Het gebruiken van een Lampe Berger is dus eenvoudig!

Lampe Berger Reinigen

Een Lampe Berger is gemakkelijk te reinigen door middel van het neutrale huisparfum. Dit parfum is multifunctioneel te gebruiken, waardoor het één van de meest verkochte vloeistoffen is in Nederland. Zo kan het gebruikt worden indien u van geur wilt verwisselen. Dit doet u door de katalytische brander te laten werken voor 20 minuten met het neutrale huisparfum. Hierdoor wordt de lont helemaal gezuiverd van het vorige huisparfum en ontstaat er geen mix van geuren! Daarnaast kunt u sterk ruikende parfums verdunnen dankzij de neutrale vloeistof. Op deze manier kunt u ieder huisparfum naar wens verdunnen. Ook is de neutrale vloeistof ideaal voor iedereen die allergisch is voor parfum! Het reinigen van een Lampe Berger doet u natuurlijk met het neutrale huisparfum!

Lampe Berger Kopen

Officiële producten van Lampe Berger koopt u gemakkelijk en snel bij Cookinglife! Wij zijn een officiële dealer van meer dan 50 bekende merken op het gebied van koken en tafelen, waaronder het Franse merk Lampe Berger. Hierdoor heeft u bij Cookinglife keuze uit meer dan 50 verschillende geuren in zowel de 500 millilter als de 1 liter varianten, meer dan 40 katalytische branders, meer dan 20 giftsets en geurstokjes. Daarnaast verkopen wij ook de officiële Lampe Berger lonten. Ideaal dus als uw oude lont aan vervanging toe is! Dankzij ons groot aanbod aan Lampe Berger producten is er voor ieder wat wils! Ook krijgt u bij Cookinglife de mogelijkheid om veilig achteraf te betalen en krijgt u snelle levering. Hoe fijn is dat! Mocht u vragen hebben over bepaalde producten? Dat is geen enkel probleem, want wij beschikken over een deskundige klantenservice die u zowel telefonisch als via de mail kunt bereiken. Met zoveel voordelen koopt u natuurlijk een Lampe Berger bij Cookinglife!