Deegrollers

Een deegroller is de perfecte tool voor het uitrollen van uw deeg. Door een deegroller te gebruiken oefent u veel druk uit op het deeg waardoor het snel plat wordt. Moderne deegrollers zijn vaak uitgerust met een antikleeflaag of verstelbare ringen. 

Filter op:

Deegrollers

Een ouderwets keukengerei dat onmisbaar is in elke keuken? Dat is de deegroller! Een handig keukenhulpmiddel voor hobby en professioneel gebruik. Deze vindt u bij ons in het assortiment.

Deegroller

De deegroller is een keukengerei dat wordt gebruikt om deeg gelijkmatig plat te rollen. Vaak wordt een deegroller gemaakt van hout, maar wordt ook wel gemaakt van roestvrij staal of kunststof. Cookinglife heeft deegrollers in verschillende maten, afmetingen, uitvoeringen en materialen. Hierdoor zijn onze deegrollers geschikt voor hobby en professioneel gebruik.

Deegrollers

Bij Cookinglife vindt u deegrollers van diverse merken. Zo vindt u er deegrollers die verstelbaar zijn met vier ringen waarmee u de deegroller tot op de millimeter van uw werkblad kunt afstellen. Ook vindt u er speciale deegrollers met een anti kleef laag. Wilt u geen last meer hebben van al dat deeg dat aan uw deegroller vast blijft plakken? Schaf dan een antikleef deegroller aan. Hiervoor is de antikleef deegroller van het merk Patisse een geschikt keukengerei. Deze deegroller is sterk en kan gemakkelijk schoongemaakt worden.

Siliconen deegroller

De deegroller van siliconen is erg populair onder de deegrollers. Een deegroller van siliconen zorgt ervoor dat het deeg niet vast blijft plakken aan uw deegroller. In ons assortiment vindt u siliconen deegrollers van onder andere Cosy & Trendy en Patisse.  De deegroller van Cosy & Trendy is gemaakt van hout en beschikt over een siliconen laag, waardoor u een goede grip heeft maar ook gemakkelijk uw deeg kunt rollen. Naast de standaard deegroller hebben we voor de liefhebber een speculaasroller. U kunt nu zelf uw speculaas maken met maar liefst zeven verschillende vormen.

Deegroller kopen?

De deegroller is een ouderwets keukengerei dat onmisbaar is in elke keuken. Bij ons heeft u de keuze uit diverse deegrollers voor hobby en professioneel gebruik.  Zoek niet verder en bestel uw deegroller en speculaasroller online bij Cookinglife!