Cupcake vormpjes

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Cupcake vormpjes

Cupcakes zijn razend populair bij liefhebbers van lekkernijen bakken. Deze vrolijke, versierde taartjes maak je eenvoudig en snel met speciale cupcakevormpjes.

Cupcake Set

Wilt u beginnen met cupcakes bakken of bent u op zoek naar een leuk cadeau? Bij Cookinglife hebben we een handige, complete cupcake set met daarin een cupcake bakplaat, cupcake vormpjes, een bakmix, decoratiestiften en strooibus met 4 verschillende toppings. Ook erg leuks als cadeau voor kinderen!

Cupcake Standaard

Organiseert u binnenkort een high tea of een verjaardagsfeest? Bij Cookinglife vindt u mooie cupcake standaards waar u de cupcakes op kunt presenteren. De tafel lijkt meteen heel feestelijk met een gevulde cupcake standaard. De standaard voor cupcakes is er in een kleine en grote variant.

Mini cupcake vormpjes

Ook met de kleinsten onder ons en de mensen met een minder grote eetlust wordt rekening hehouden bij Cookinglife! Hiervoor zijn onze diverse mini cupcake vormpjes in het leven geroepen. Deze zijn verkrijgbaar van verschillende grote merken, waaronder Cosy & Trendy, Le Creuset en Patisse. Ze zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen, zodat uw verrukkelijke creaties bijna niet kúnnen mislukken! Bestel daarom uw mini cupcake vormpjes bij Cookinglife en u kunt snel aan de slag.

Papieren cupcake vormpjes

Als wij de kook- en bakliefhebber écht van alle gemakken op het gebied van de lekkerste traktaties willen voorzien, mogen de klassieke papieren cupckae vormpjes niet aan onze online voorraad ontbreken. En dat doen ze dan gelukkig ook niet! Deze vormpjes zijn in verschillende kleuren en formaten bij Cookinglife te bestellen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse diatemeters, van Ø 5 cm tot wel Ø 11.5 cm! Om uw baksels helemaal af te maken, kunt u ze van een romige bovenlaag voorzien met behulp van een professionele slagroomspuit. Deze bestelt u eenvoudig mee met uw papieren cupcake vormpjes.

Cupcake vormpjes kopen

Maak uw traktaties helemaal zelf door onze handige cupcake vormpjes te kopen! U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht in onze webwinkel voor alle accessoires die het koken en bakken van de heerlijkste gerechten en traktaties aanzienlijk zal vergemakkelijken. Bovendien wordt iedere bestelling bij Cookinglife razendsnel verzonden. Zo kunt u direct aan de slag en heeft u in een handomdraai iets verrukkelijks én persoonlijks om te presenteren! Door onze handige cupcake vormpjes te kopen wordt iedere gelegenheid nóg gezelliger. En smakelijker natuurlijk!