Mosselpan

Thuis genieten van heerlijke mosselen? Dat is mogelijk! Met een mosselpan van Cookinglife wordt het wel heel gemakkelijk om deze zelf te bereiden! U vindt diverse mosselpannen van RVS of aluminium waarmee u uw mosselrecepten op tafel kunt zetten. 

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Mosselpan

Mosselpan

Tijdens het mosselseizoen is een mosselserveerpan onmisbaar in de keuken van de echte visliefhebber! Voor het bereiden van uw mosselen heeft u uiteraard een mosselpan nodig. De mosselpan is zowel geproduceerd van hoogwaardig RVS als aluminium en is beschikbaar in de maten medium en large. De deksel van de pan is uitermate geschikt voor de lege schalen van uw mosselen.

Mosselpan inductie

Voor het bereiden van overheerlijke mosselen heeft u uiteraard een mosselpan nodig. Om te kunnen genieten van lekker verse mosselen, dienen deze eerst gekookt te worden. De zogeheten zeevruchten kunnen in grote pannen tegelijkertijd gekookt worden. Met een mosselpan van Cookinglife kan het haast niet fout gaan. Ook voor uw inductie keuken hebben wij mosselpannen in het assortiment. Bijvoorbeeld de matte RVS inductie mosselpan van Cosy & Trendy. Deze pan beschikt over een diameter van 18 cm. Deze pan is geschikt voor alle vuren en kan een inhoud van 1 kg mosselen koken. Om uw mosselen erin en/of eruit te halen kunt u vieze handen vermijden door gebruik te maken van een mosselknijper.

Mosselpan gebruiken

Een mosselpan gebruikt u om uw heerlijke mosselen te bereiden. Wanneer u uw mosselen in een grote pan, zoals een mosselpan, kookt, hebben de schelpen ruimte om te openen. Door een pan met een dunne bodem te gebruiken zijn de mosselen snel gaar. De zwarte mosselpan is een echte klassieker! Met de ruime deksel kunt u de mosselen schudden en kunt u de lege schelpen erin kwijt.

Mosselpan kopen

Wilt u nu thuis genieten van uw mosselen en deze zelf bereiden? Dat kan met een mosselpan! Deze koopt u eenvoudig en snel bij uw online kookwinkel Cookinglife! Bent u een echte visliefhebber? Bekijk dan ook ons vispannen assortiment voor uw benodigdheden voor diverse vis gerechten.