Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Zwarte soepkommen

Nieuwste producten:

14 producten:

Zwarte soepkommen

Soep kan altijd, net als zwarte soepkommen! Als vooraf, tussendoor of een heerlijke stevige maaltijdsoep, soep biedt warmte. Geserveerd in de bijzondere kommen van Cookinglife wordt de beleving compleet gemaakt. Wij hebben een ruim assortiment met hoge en lage of brede en smalle zwarte soepkommen. Zo is er altijd een kom passend bij uw smaak en budget. Waar u ook voor kiest, bij ons profiteert u van scherpe prijzen en een snelle levering!

Zwarte soepkommen magnetron

In ons ruime assortiment vindt u diverse zwarte soepkommen die in de magnetron kunnen. Lees de productspecificaties door om zeker te weten dat uw serviesgoed in de magnetron kan. Vaak staat aan de onderkant van uw kopje, kom of bord ook of het daarvoor geschikt is of niet. Op onze gebruiksvriendelijke website staat duidelijk aangegeven of de zwarte soepkommen in de magnetron en/of vaatwasser kunnen. Uiteraard mag u altijd contact met ons opnemen als u nog vragen heeft!

Zwarte soepkommen kopen

Wilt u uw servies compleet maken met zwarte soepkommen? Kopen kan eenvoudig en snel bij Cookinglife! Zo hoeft u niet lang te wachten om uw familiediner stijlvol te serveren. Voor extra gebruiksgemak is een soeplepel het ultieme gereedschap om de soep netjes op te dienen. Deze kunt u makkelijk samen met uw zwarte soepkommen kopen bij ons. Bij Cookinglife is het mogelijk om veilig achteraf te betalen. Kom ook eens een bezoekje brengen aan onze sfeervolle winkel in de Groningse binnenstad!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews