Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Trancheermes

13 producten

Trancheermes

De keukenterm trancheren klinkt bij vele waarschijnlijk ingewikkeld in de oren maar eigenlijk betekent het simpelweg het snijden van vlees of vis nadat dit bereid is. Trancheermessen hebben een lang en smal lemmet met een fijne snede. Het trancheermes zorgt ervoor dat u gemakkelijk vlees kunt snijden waardoor het zijn optimale smaak behoudt. Dikke stukken vlees zijn eenvoudig te snijden, maar een trancheermes is ook ideaal voor het snijden van zeer dunne stukjes vlees. Zo is het bijvoorbeeld een ideaal mes voor het snijden van rosbief. Maak het snijden nog makkelijker en gebruik naast een trancheermes ook een rolladetang.

Trancheermessen RVS

Bij CookingLife leveren wij producten van kwaliteit, daarom vindt u in ons assortiment de meest hoogstaande merken terug. Met onze messen bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct die uw keukenwerkzaamheden zal vergemakkelijken. De volgende merken zijn terug te vinden bij CookingLife:

  • BK
  • DICK
  • Victorinox

Trancheermessen kopen?

Wilt u een kwaliteitsmes? Kies dan voor de trancheermessen van CookingLife! Wij streven naar het leveren van kwaliteit en zijn dagelijks hard aan het werk om ons assortiment aan kookproducten zo compleet mogelijk te maken. U vindt bij ons inmiddels al meer dan 5000 producten! Kan u iets niet vinden? Neem contact met ons op, wij kijken graag of wij het gewenste product aan u kunnen leveren!

 

Terug naar boven