Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Wijnkoelers

Wat is een heerlijke zomerse avond, of een speciaal diner met vrienden of familie zonder een lekker koel glas wijn of rosé? Alles wat u nodig heeft, is een goede wijnkoeler. Cookinglife biedt u verschillende handige wijnkoelers van RVS, metaal, kunststof en glas. Combineer uw wijnkoeler met het juiste wijnglas en kijk eens bij onze wijnglazen.

24 producten

Wijnkoelers

Cookinglife biedt u de wijnkoeler in vooraanstaande merken, waaronder het merk VacuVin.

Wijnkoeler RVS

Door het RVS dat een koude temperatuur goed opneemt, is uw wijn in 5 minuten gekoeld en blijft het nog uren koel. U kunt kiezen uit een wijnkoeler RVS voor 1 fles, of een wijnkoeler RVS voor 5 of 6 flessen wijn. Cookinglife biedt u een aantal RVS wijnkoelers met bijbehorende koelelementen die weinige ruimte innemen in uw vriezer. Maak een feestje van uw avond door uw in een wijnkoeler gekoelde wijntje te combineren met een lekkere fondue.

Design wijnkoeler

De verschillende wijnkoelers vallen op door hun stijlvolle vormgeving. Kies nu voor een design wijnkoeler van Cookinglife! Omdat wij u verschillende ontwerpen bieden, kunt u dé design wijnkoeler kopen die past bij uw interieur. Cookinglife biedt uw wijnkoelers met ronde vormen en mooie kleuren. De wijnkoeler RVS valt op door haar uitbundige glans. De glazen wijnkoelers kunt u mooi combineren met een houten standaard of dienblad.

Wijnkoeler kopen

Houd uw wijn of rosé koel en kies ervoor om een wijnkoeler te kopen in de webwinkel van Cookinglife. Wij bieden u een groot assortiment producten uit eigen voorraad. Wilt u nog ideeën opdoen voor een mooie tafelsetting bij uw wijnkoeler? Neem eens een kijkje op onze Pinterest. Wilt u graag een wijnkoeler kopen? Cookinglife biedt u wijnkoelers voor elk budget.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.998 reviews