Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Global Messen

38 producten

Global Messen

Global heeft een breed assortiment aan verschillende messen. Wij leggen u graag uit wat de verschillen tussen de Global messen zijn. 

Global Koksmes

Een Global koksmes is een alleskunner; hakken en snijden in verschillende producten, met een Global koksmes kan het allemaal. Met een koksmes kan je in korte tijd grote hoeveelheden voedsel snijden. Global biedt verschillende groottes, waardoor je altijd een mes kan kiezen wat bij jouw snijstijl past. Professionals prefereren vaak een groter mes van ongeveer 26 cm, terwijl de hobbykok vaak een mes van ongeveer 20 cm kiest. 

Global Vleesmes

Een global vleesmes is uiteraard zeer geschikt voor vlees. Er zijn verschillende soorten Global vleesmessen. Een hakmes is voor het grovere werk, terwijl een normaal vleesmes heel dun is, en je met dit mes heel precies vlees in stukken kan snijden. 

Global Vismes

In de series van Global zijn er verschillende Global Vismessen, waaronder de zalm- en fileermessen. De Global fileermessen zijn extra lang, zodat ook grotere stukken vlees of vis geen probleem zijn voor het mes. 

Global Groentemes

Een Global groentemes is een ronder mes, waardoor het snijden van groenten gemakkelijk wordt. Je kan hiermee een soort hakkende beweging maken. Voor zachte producten zoals tomaten is er het Global kartelmes. 

Global Santokumes

Een Global santokumes is een typisch oosters mes, en deze messen zijn ook nog op Japanse wijze geslepen waardoor deze Global santokumessen scherper zijn dan andere santokumessen. Een santokumes is net als een koksmes een allround inzetbaar mes. Je kan hiermee goed hakken door het hogere lemmet. Door de kuiltjes blijft voedsel niet aan het mes plakken. 

Global Schilmes

De Global schilmessen zijn geschikt voor het kleinere snijwerk, en natuurlijk schillen. Ook zijn de Global schilmesjes met een rond lemmet geschikt voor tourneren. Hiermee kunt u bijvoorbeeld groente eenvoudig afronden. 

Global Officemes

Een Global officemes is onmisbaar voor het kleinere snijwerk. Officemessen zijn eigenlijk kleine koksmessen door de makkelijk hanteerbare vorm. Ook zijn Global officemessen zeer geschikt voor het snijden van groente. Al deze messen zijn te vinden bij de Global Keukenmessen op Cookinglife!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.502 reviews