×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

BBQ Rub Fish

Lets Go BBQ   1 Productreview

10,95

Op voorraad! Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

B2B & Horeca

Meer dan 10 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
10,95

Op voorraad! Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

B2B & Horeca

Meer dan 10 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
Lets Go BBQ Rub Fish

BBQ Rub Fish

10,95

BBQ Rub Fish

Brengt extra smaak aan vis

Een grote en kleine opening in de deksel

Voegt geen vocht toe aan de vis

Combineer en bespaar tot € 3,00

Bespaar € 1,50

BBQ Rub Fish + BBQ Rub Steak

Lets Go BBQ Rub Fish+Lets Go BBQ Rub Steak
Op voorraad
22,9021,40
Bespaar € 3,00

BBQ Rub Fish + BBQ Rub Steak + BBQ Rub All Purpose

Lets Go BBQ Rub Fish+Lets Go BBQ Rub Steak+Lets Go BBQ Rub All Purpose
Op voorraad
31,4028,40

Kenmerken BBQ Rub Fish

Specificaties
Merk Lets Go BBQ
Artikelnummer CL.112661
Materiaal Kruiden
Toon alle 3 specificaties
Specificaties
Merk Lets Go BBQ
Materiaal Kruiden
Productinformatie
Artikelnummer CL.112661

Productomschrijving BBQ Rub Fish

Hoe werkt een Dry Rub?

Het zout wat in de rub zit onttrekt vocht aan de vis. Na enkele minuten wordt de dry rub laag op de vis vochtig. Hierdoor lossen de ingrediënten op in de vis, het lijkt dan net alsof er een saus laagje op de vis ligt. Na ongeveer 45 minuten zal de vis weer vocht opnemen. Hierdoor blijven de kruiden en specerijen achter op de vis.

Een dry rub voegt geen vocht toe aan de vis omdat het geen zuur bevat. Een natte marinade bevat dit bijvoorbeeld wel en breekt hiermee bindweefsel af. Omdat dit bij een dry rub niet gebeurt blijft de structuur veel beter behouden en behoud je die lekker ‘bite’.

Hoe gebruik je een Dry Rub?

  1. Maak de vis schoon
  2. Strooi de dry rub op beide kanten van de vis en zorg ervoor dat het goed verdeeld is.
  3. Wrijf of druk de kruiden in de vis
  4. Om je koelkast schoon te houden raden wij het aan om de vis in te wikkelen in keukenfolie, ook blijft de rub dan beter zitten.
  5. Laat de rub minimaal een uur intrekken, dit is meestal voldoende, echter hoe groter het stuk vis is hoe langer de dry rub nodig heeft om in te trekken.
  6. Haal de vis uit de koelkast en warm het op! Let op: Zet het vuur niet te hoog, hiermee verbrandt je de vis en ook de kruiden van de dry rub.

Wat zit in de BBQ Rub Fish?

Ingrediënten: Kruiden (Peper, paprika, kruiden), zeezout, suiker, aroma, kruidenextract

Voedingswaarde informatie: 100g Energie (Kj, Kcal) 913/217 Vet (g) 2,4 Waarvan verzadigde vetzuren (g) 0,5 Koolhydraten (g) 39,4 Daarvan suikers (g) 37,9 Eiwit (g) 5,8 Zout (g) 21,3

Lets Go BBQ Rub Kopen?

Ben je nog op zoek naar andere accessoires voor jouw barbecue? Je kan altijd verder kijken tussen de onze categorie BBQ Toebehoren of onze categorie Sareva Kitchen Tools.  

1 Productreview over BBQ Rub Fish

5/5

Vragen over en antwoorden BBQ Rub Fish

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Heeft u zelf een vraag over dit product?

We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.

Stel uw vraag

Bekijk ook