Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

BK Bestek

7 producten

BK Bestek

BK bestek is bestek van Hollandse bodem in eigentijds design. Cookinglife heeft een breed assortiment BK bestek waarin eenvoud steeds wordt gecombineerd met een verrassend lijnenspel. Het BK bestek Gouwe kenmerkt zich door licht geronde rechte lijnen zonder overbodige franje, terwijl u vooreen strak, haast architectonisch ontwerp met rechthoekige vormen kunt kiezen voor BK bestek Spaarne. BK bestek is gemaakt van hoogwaardig RVS dat perfect is uitgebalanceerd, zodat  messen, vorken, lepels zeer prettig in de hand liggen.  

BK bestek Waal

BK bestek Waal heeft een minimalistisch ogend ontwerp met fraaie Bourgondische accenten, zoals heften met ovale lijn die kegelvormig toelopen en een minimaal groefje aan het uiteinde. Het BK bestek Waal is verkrijgbaar in vele onderdelen, van tafelmessen en –vorken tot fruitmessen en opscheplepels  of dessertlepels.  Zo kunt u naar wens uw eigen set samenstellen met het BK bestek Waal dat u nodig heeft.

BK bestekset

Een BK bestekset is bij Cookinglife verkrijgbaar in meerdere varianten. Zo kunt u diner- en dessertbestek kopen in sets voor twee personen. Daarmee hoeft u niet langer een keuze te maken tussen 6-delige of 8-delige sets, maar stemt u uw aantallen nauwkeurig af op de samenstelling of de wensen van uw huishouding. U kunt een BK bestekset ook uit afzonderlijke delen samenstellen die per set van 6 worden aangeboden.  

BK bestek Amstel

De stelen en heften van BK bestek zijn sierlijk gebogen met vormen die aan een waterlelie herinneren. Het 18/10 edelstaal van het BK bestek Amstel is net als het overige bestek gepolijst, wat het een luxe hoogglans geeft. Hoe u ook tafelt of dineert, bij Cookinglife vindt u precies het BK bestek dat bij uw eetgewoonten aansluit. Heeft u liever een goede kop koffie als nagerecht dan een overheerlijk dessert ? Dan schaft u gewoon het BK bestek Amstel aan dat u nodig heeft! Cookinglife heeft alles in huis waarmee u van overheerlijke maaltijden kunt genieten. Neem ook eens een kijkje naar de verschillende collecties Amstel, Zaan, Gouwe, Vliet, Waal en Spaarne van het merk BK. Bij Cookinglife kunt u eenvoudig bestellen en profiteert u van een snelle levering!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.1/10 - 10.187 reviews