Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Blauwe Kaarsen

Nieuwste producten:

1 producten:

Blauwe Kaarsen

De warme vlam in combinatie met een koele blauwe kaars, zorgt voor een aantrekkelijk contrast. Zeker als u kiest voor een stomp- of een bolkaars, creëert de gele vlam een speciaal groen effect in uw blauwe kaars. Wij bieden u blauwe kaarsen in allerlei exotische tinten, zoals ijs blauw en groen blauw. Combineer uw blauwe kaarsen met witte kaarsen voor een egaal geheel dat doet denken aan het hemelgewelf. 

Lichtblauwe kaarsen

Bij Cookinglife bieden we u pastel en zacht blauwe kaarsen. Onze lichtblauwe kaarsen geven uw interieur een rustige uitstraling, zeker in combinatie met andere lichte kleuren. Uw lichtblauwe kaarsen komen het beste tot hun recht op een onderzetter of een kaarsenplateau. Deze vindt u in ons kaarshouder assortiment.

Donkerblauwe kaarsen

Van donkerblauw groen tot saffierblauw, onze donkerblauwe kaarsen zijn fabelachtig mysterieus. Combineer uw donkerblauwe kaarsen met groene kaarsen, voor een trendy uitstraling. Door de combinatie tussen de koele en frisse kleuren, vallen beide kleuren extra op. Donkerblauwe kaarsen zijn ook geschikt als cadeau, omdat blauw een neutrale kleur is.

Blauwe kaarsen kopen

Wilt u graag blauwe kaarsen kopen? Cookinglife biedt u een groot assortiment blauwe kaarsen, met prijzen voor elk budget. Wist u dat de kleur blauw goed werkt tegen vliegen? Dat maakt deze kaarsen nog aantrekkelijker. Combineer uw blauwe kaarsen met geurkaarsen, voor een heerlijk aroma in uw huis. Als u ervoor kiest om blauwe kaarsen te kopen, bent u verzekerd van de beste service! 
 

Speciaal Geselecteerd

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 13.081 reviews