Bodum Theeglazen

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Bodum Theeglazen

Al jaren zeer populair en divers te gebruiken binnen ieder huishouden zijn de Bodum dubbelwandige glazen, deze worden ook veel gebruikt in de horeca. Alle theeglazen zijn vervaardigd uit dubbelwandig Borosicaatglas en zijn mondgeblazen, hierdoor is ieder stuk uniek. De theeglazen zijn bestand tegen temperaturen van -30 tot +180 graden. Door de Bodum theeglazen blijft je drank of gerecht extra lang warm en kan je het toch goed vastpakken zonder je handen te verbranden. De glazen van Bodum zijn inmiddels bekroond met diverse design awards.

Kwaliteit van Bodum Theeglazen

Alle Bodum theeglazen die wij voeren bij Cookinglife zijn vervaardigd uit dubbelwandig borosilicaatglas en zijn mondgeblazen, hierdoor is ieder stuk uniek. Dankzij de dubbelwandige Bodum theeglazen blijft je drank of gerecht extra lang warm en kan je het toch goed vastpakken zonder je handen te verbranden. Net als met al het andere glaswerk is het belangrijk om voorzichtig met het glaswerk om te gaan. Zorg er bijvoorbeeld voor dat metalen lepels niet te hard in het glas worden geplaatst, hierdoor kunnen er namelijk krassen en breuken ontstaan. Dubbelwandige glazen kunnen in de vaatwasmachine, magnetron en oven.

Bodum kopen bij Cookinglife!

Alles voor het maken en serveren van koffie en thee van Bodum vindt u online bij Cookinglife. In ons aanbod treft u onder andere:

  • Bodum Melkopschuimers
  • Bodum Waterkokers
  • Bodum Dubbelwandige glazen

De vertrouwde zetmethodes zonder stekker zoals cafetieres vindt u hier in allerlei soorten en maten. Bekijk ook eens Bodum Chambord of maak klassieke filterkoffie met Bodum Pour Over. Mochten wij niet het artikel van Bodum hebben wat u zoekt ? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en voegen het product zo mogelijk voor u toe.