Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bodum Theepot

1 producten

Bodum Theepot

De theepotten van Bodum hebben een prachtig design en zijn er in verschillende uitvoeringen. De Bodum theepotten zijn qua look stuk voor stuk design theepotten die zeker zullen opvallen in de keuken of op tafel. De meeste Bodum theepotten hebben een geïntegreerd filter. Hierdoor kunt u losse theeblaadjes eenvoudig laten trekken en krijgt u een heerlijke pot thee. De Bodum Assam theepotten hebben naast een geïntegreerd filter ook nog een thee pers. Met deze thee pers kunt u de sterke van uw thee bepalen. De Bodum theepotten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en series.

Bodum kopen bij Cookinglife!

Alles voor het maken en serveren van koffie en thee van Bodum vindt u online bij Cookinglife. In ons aanbod treft u onder andere:

  • Bodum Mokken
  • Bodum Waterkokers
  • Bodum Dubbelwandige glazen

De vertrouwde zetmethodes zonder stekker zoals cafetieres vindt u hier in allerlei soorten en maten. Bekijk ook eens Bodum Chambord of maak klassieke filterkoffie met Bodum Pour Over. Mochten wij niet het artikel van Bodum hebben wat u zoekt ? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en voegen het product zo mogelijk voor u toe.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.998 reviews