Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bolsius Drijfkaarsen

4 producten

Bolsius Drijfkaarsen

Een mooie schaal met helder water met daarin de Bolsius drijfkaarsen, ziet u het al voor u? Sfeervolle decoratie met ook nog eens kwaliteit. De kaarsen branden perfect op en hebben lange branduren. Wij hebben de kleuren wit, ivoor en wijnrood in ons assortiment. De witte drijflichten passen in elk huis, ongeacht hoe u het heeft ingericht. Plaats de Bolsius drijfkaarsen in een van onze prachtige schalen en geniet van de sfeer die het met zich mee brengt. Twijfel niet en bestel vandaag nog eenvoudig en snel bij Cookinglife!

Bolsius drijfkaarsjes

U kunt rond de 4 uur lang genieten van de Bolsius drijfkaarsjes, ideaal voor bij een diner dus! Door de weerspiegeling van de helderen vlammen in het water geven de drijfkaarsjes een betoverende sfeer. U kunt bijvoorbeeld Bolsius theelichtjes plaatsen in een leuke Bolsius kaarsenhouder en die naast de schaal neerzetten. Met een paar kleine aanpassingen haalt u sfeer en gezelligheid in huis. Leuk voor een feestje of een romantisch diner. Laat de vonk tussen u en uw geliefde overspringen met de Bolsius drijfkaarsjes van Cookinglife!

Bolsius drijfkaarsen kopen

Wilt u de Bolsius drijfkaarsen kopen? Dat kan bij Cookinglife! Bij ons profiteert u van een snelle levering. De Bolsius drijfkaarsen zijn ook leuk om cadeau te geven, samen met een mooie schaal bijvoorbeeld. De kleur wit past in ieder huis, dus u hoeft niet bang te zijn dat het cadeau niet in het interieur past. De Bolsius drijfkaars is dé kwaliteitsdrijfkaars. U kunt gemakkelijk en snel de Bolsius drijfkaarsen kopen voor uzelf of een ander bij Cookinglife!

Terug naar boven