Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Bolsius Metallic Kaarsen

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Bolsius Metallic Kaarsen

Een stijlvol interieur creëren doet u met de Bolsius metallic kaarsen. De kaarsen zijn in 3 vormen en verscheidenen kleuren. Daardoor passend in elk interieur. Bolsius staat bekend om de kwaliteitskaarsen en dat zijn Bolsius metallic kaarsen ook. Ze branden perfect op en hebben lange branduren, zo kunt u er lang van genieten. U kunt de metallic kaarsen ook leuk combineren met elkaar, of met de andere Bolsius stompkaarsen. De kaarsen geven net even dat extra´s aan uw interieur. Haal de Bolsius metallic kaarsen in huis en daarmee ook automatisch sfeer.

Bolsius metallic kaars

De productie van de Bolsius metallic kaars is net even anders dan de productie van andere een  kaars. Dat komt omdat er een speciale lak is opgebracht. Door die lak krijgen de metallic kaarsen een luxere uitstraling dan andere kaarsen. U kunt de Bolsius metallic kaars op een leuke Bolsius kaarsonderzetter zetten en u haalt nog meer luxe en stijl in huis. U kunt de kaarsen ook combineren met onze Bolsius geurkaarsen. Zo kunt u naast sfeer, ook nog heerlijke geuren in huis halen. Bestel eenvoudig de Bolsius metallic kaars bij Cookinglife!

Bolsius metallic kaarsen kopen

Wilt u graag Bolsius metallic kaarsen kopen? Dan bent u bij Cookinglife aan het juiste adres. Bij ons profiteert u van een snelle levering. Bolsius metallic kaarsen zijn ook leuke cadeautjes om te geven. U hoeft niet bang te zijn dan de kaarsen niet in het huis passen, want door de verscheidenheid aan kleuren in ons assortiment lukt dat wel. U kunt gemakkelijk Bolsius metallic kaarsen kopen voor uzelf of een ander bij Cookinglife!