Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Butler

17 producten

Butler

Bekijk de mooie natuurlijke producten die Butler te bieden heeft! Zo staan ze bekend om haar bekende snijplanken en trolleys. Een thema dat bij elke collectie terug komt zijn de robuuste materialen die natuurlijk terug komen in alle producten. Deze eigenschappen maken dit merk eigentijds en stoer.

Butler Snijplanken

De karakteristieke snijplanken van Butler zijn een klasse apart. Iedereen is bekend met deze mooie massieve planken en niet zonder reden. De kwaliteit van het beukenhout hoort dan ook bij de absolute top. Bekijk de verschillende soorten Butler Snijplanken bij ons op de website!

Butler Trolleys

De trolleys van Butler zijn een makkelijke uitbreiding van je keuken. Zo krijg je extra werk ruimte. Daarnaast kan je er erg makkelijk je spullen kwijt zodat je keuken georganiseerder is. Nauturlijk kan je er ook op gepaste wijzen gerechten mee serveren. De Butler Keukentrolleys zijn gemaakt van de hoogste standaard van hout en zullen dan ook lang mee gaan.

Butler Pannenrekken

Krijg op een robuuste en stoere manier meer ruimte in je keuken. De verschillende maten pannenrekken laten je meerdere pannen aan de vloer of plafond hangen. De metalen pannenrekken zijn een en al metaal en zullen dan ook lang mee gaan. Een industriële Butler Pannenrek geeft jouw keuken een welverdiende nieuwe look! Bekijk ze snel in onze webshop.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.998 reviews