Chefs Choice Messenslijper CC478

24,99

20,65 excl. btw

3 - 4 werkdagen

Daarom Cookinglife.nl
Gratis verzending v.a. €49,-
3000+ reviews
Meer dan 100.000 klanten
30 dagen retourrecht
B2B & HORECA Meer dan 10 stuks? Ontvang scherpe offerte

Productomschrijving Chefs Choice Messenslijper CC478

  • Eenvoudig aanzetten en scherpen van messen
  • Twee fasen met diamanten slijpschijven
  • Weinig kracht bij nodig
  • Soft-touch handgreep voor ergonomische en veilige grip
  • Voor zowel links- als rechtshandigen
  • Alleen geschikt voor Europese messen, niet voor Japanse of handgemaakte messen
  • Doortrekmodel; Alleen naar je toe trekken

Chefs Choice Messenslijper CC478

Hebben jouw messen niet meer de beginscherpte die ze hadden en vind je het lastig om een aanzetstaal te gebruiken? Deze messenslijper CC478 van het merk Chefs Choice kan razendsnel en handmatig slijpen dankzij de 100% diamant slijpschijven. Door de precisie geleidingen kan er een nauwkeurige hoekcontrole plaatsvinden voor probleemloos slijpen. De slijper is alleen geschikt als doortrekmodel. Dit betekent dat je het mes niet heen en weer kunt halen.

Gebruik Chefs Choise Messenslijper

De messenslijper slijpt de gehele snede, van begin tot eind in een hoek van 18°. Door fase 1 slijp je botte messen weer scherp. Bij botte messen is dit zo'n 20 keer. Fase 2 zorgt ervoor dat de bramen van het net geslepen lemmet verwijderd worden. Hiervoor is 2 tot 4 maal doorhalen voldoende. De twee verschillende fases zorgen voor een optimaal scherpe snede, waarmee je weer met plezier kunt snijden. Wij raden het af Japanse messen in de messenslijper te slijpen.

Chefs Choise Messenslijpers

Om jouw messen van een goede scherpheid te voorzien is het verstandig je messen regelmatig te slijpen. Dit kan door middel van een aanzetstaal, messenslijper of wetsteen. Het grote voordeel van een messenslijper is dat er weinig kracht en techniek voor nodig is. De messenslijpers van Chefs Choise worden veelal geroemd in zowel de hobby- als professionele keuken.

De messenslijpers van Chefs Choise beschikken over verschillende slijpfasen. Hierdoor kun je jouw messen weer de beginscherpte geven die ze nodig hebben. Naast de kleine handslijpers heeft Chefs Choise ook elektrische slijpmachines. Hiermee maak je het jezelf nog makkelijker!

Chefs Choise Messenslijper Kopen

Een messenslijper is een makkelijke manier om jouw messen scherp te houden. Koop nu deze Chefs Choise messenslijper CC478 of bekijk ons overige aanbod aan Chefs Choise messenslijpers. Alle messenslijpers op Cookinglife zien? Neem een kijkje in ons volledige assortiment messenslijpers of bekijk onze andere producten voor messenonderhoud.

Iemand een tip geven? Deel dit product via WhatsApp

Kenmerken Chefs Choice Messenslijper CC478

Merk:
Chefs Choice
Kleur:
Zwart
Artikelnummer:
CL.58948
Materiaal:
Metaal , Rubber , Diamant
Slijphoek:
18°
Vragen en antwoorden Chefs Choice Messenslijper CC478

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht

Vragen over Chefs Choice Messenslijper CC478?

088 145 14 99 Op dit moment geen wachtenden

Reviews over Chefs Choice Messenslijper CC478

Review verzonden

Schrijf zelf een review
* verplicht
Chefs Choice
Meer informatie over Chefs Choice

Chef Choice Messenslijpers zijn al vanaf het begin te vinden in ons assortiment dankzij hun kwaliteit en gebruiksgemak in het diverse aanbod slijpmachines en handslijpers. Chef's Choice is in 1984 opgericht door Daniel D. Friel. Pas na zijn 40 jarige carrière bij DuPont, begon Friel zijn vaardigheden te gebruiken. Friel was altijd al bezig geweest met uitvindingen en hij had een lijst opgesteld met producten die hij graag nog zou willen uitvinden tijdens zijn pensioen.

Bekijk meer producten
Denk ook aan