Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Chef's Choice

Nieuwste producten:

8 producten:

Chef's Choice

Chef's Choice is in 1984 opgericht door Daniel D. Friel. Pas na zijn 40 jarige carriere bij DuPont, begon Friel zijn vaardigheden te gebruiken. Friel was altijd al bezig geweest met uitvindingen en hij had een lijst opgesteld met producten die hij graag nog zou willen uitvinden tijdens zijn pensioen.

Eén van die uitvindingen was een messenslijper en dan een slijper die verschillende soorten messen zo effectief mogelijk kan slijpen. Bij voorkeur een slijper voor hoogwaardige gourmetmessen.

Chef's Choice Messenslijper Historie

Uit frustratie begon hij met een messenset van het merk Gerber, die hij nooit scherp had kunnen krijgen. Hij had ze ooit cadeau gekregen van zijn vrouw en vond het zonde om ze weg te doen. Hij kreeg ze echter ook niet scherp. Hij had uiteindelijk dertien prototype messenslijpers uitgevonden, waarvan slechts één voldeed aan zijn verwachtingen.

Vlak na de introductie van zijn eerste messenslijper (de Chef'sChoice® Diamond Hone® Sharpener), kreeg hij accreditaties van experts op kookgebied en topkoks, waaronder Pierre Franey, Jacques Pépin en Craig Claiborne.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews