Cocktailstamper

Filter op:

Cocktailstamper

Verras vrienden en familie met de heerlijkste drankjes dankzij een cocktailstamper van Cookinglife! U vindt bij ons vele soorten keukengerei om geweldige diners, hapjes en drankjes te maken. Wordt een echte professional en combineer uw cocktailstamper met een handige cocktailshaker. Presenteer uw creaties vervolgens in onze stijlvolle cocktail glazen en uw gasten zijn gegarandeerd onder de indruk! U vindt al uw benodigdheden voor het maken van cocktails in ons uitgebreide assortiment.

Cocktailstamper werking

Stampers zijn verkrijgbaar in vele varianten. Of u nu een houten, kunststof of bamboe cocktailstamper kiest, de werking blijft bijzonder eenvoudig. Alles wat u hoeft te doen is de ingrediënten in een stevige schaal of kom te leggen. Daarna kunt u het fruit en de kruiden met de stamper bewerken. Zo komen de smaken vrij en mengen ze beter. Vaak zitten er ribbels onderaan de cocktailstamper om de werking te optimaliseren. Wilt u uw cocktail helemaal afmaken met gecrushed ijs? Ook dat maakt u eenvoudig met een cocktailstamper!

Tip! Wees voorzichtig bij het stampen van kruiden. Een zachtere aanpak zorgt ervoor dat de smaken en oliën optimaal vrijkomen zonder de kruiden compleet te vermalen of plat te stampen.

Houten cocktailstamper

Bent u op zoek naar een praktische en stijlvolle stamper? Dan is een houten cocktailstamper zeker geschikt voor u! Dit materiaal heeft een warme, natuurlijke uitstraling en komt volledig tot zijn recht in een sfeervolle keuken. Hout heeft daarnaast vele voordelen. Het is bijvoorbeeld bijzonder stevig en gaat lang mee. Daarnaast geeft hout geen krassen. Hierdoor kunt u uw houten cocktailstamper veilig gebruiken zonder ander keukengerei te beschadigen!

Cocktailstamper kopen

Ziet u het helemaal zitten om uw eigen drankjes te bereiden? Dan kunt u bij Cookinglife eenvoudig uw cocktailstamper kopen. Wij hebben daarnaast vele cocktail accessoires om uw drankjes helemaal af te maken. U vindt bij ons ook complete cocktailsets. Hierin zit alles wat u nodig heeft om de heerlijkste cocktails te maken. Of u nu accessoires, glazen, sets of een cocktailstamper wilt kopen, u zit altijd goed bij Cookinglife! Bestel direct en profiteer van onze scherpe prijzen.