Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Emsa

Thuiskomen en je thuis voelen – daar staat het merk EMSA voor. Emsa heeft een divers aanbod en wij hebben bij Cookinglife gekozen voor een selectie van thermokannen in diverse stijlen en designs, thermo travelmugs en handige pompkannen.

Aan de ontbijttafel, bij koffietijd, op weg naar kantoor, tijdens een picknick en bij het natafelen. Er is niets lekkerder dan een hete kop koffie of thee te kunnen drinken in uw vrije tijd. Bij diverse momenten zal EMSA van pas komen om ervoor te zorgen dat u een perfecte smaakbeleving zult ervaren.

EMSA staat al meer dan 65 jaar voor kwaliteit en duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Daarom wordt ook vanaf het begin van het productieproces gebruik gemaakt van gecertificeerde grondstoffen, zijn er strenge kwaliteits-controles en wordt er ook gebruik gemaakt van energiezuinige productieinstallaties.

 

Alle categorieën:

Nieuwste producten:

9 producten:

Emsa

Duitsland is de hoofdlocatie van het bedrijf en meer dan 400 mensen werken hier dagelijks aan het uitwerken van nieuwe ideeën en produceren van producten. De producten zijn dan ook “Made in Germany”.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.554 reviews