Glaswerk Bedrukken

Glaswerk Bedrukken

Door samenwerking tussen diverse fabrikanten kan Cookinglife voor u uw glazen bedrukken. Wanneer u 36 glazen of meer wilt laten bedrukken zal Cookinglife voor u een offerte op maat maken. Voor het bedrukken zijn er diverse opties mogelijk zoals bedrukken in kleur of ertsbedrukking.

Hoe werkt het?

U kunt via het onderstaande formulier uw aanvraag indienen. U ontvangt afhankelijk van het gewenste glas een passende offerte met opties waar u uit kunt kiezen. Wanneer wij van u weten welk glas het mag worden ontvangt u van ons een digitaal sample. Vanaf het goedkeuren van het sample duurt het 2 á 3 weken. Voor het uitwerken en beoordelen of uw logo geschikt om te bedrukken ontvangen wij graag uw logo in EPS of AI bestand en in PMS kleuren. Helaas is het gebruik van CMYK opgebouwde kleuren niet mogelijk. Het is ook mogelijk om de glazen te laten bedrukken met ertskleur. Dit zorgt voor een bedrukking die het aanzicht heeft van graveren. Voor een duidelijk beeld van wat u wilt, geef ons ook aan ook aan op welke locatie u de bedrukking wilt hebben, dan kunnen wij dit gelijk verwerken in de offerte zodat u altijd de juiste prijs betaald.

Belangrijkste aanleverpunten op een rijtje:

  • Welk soort glaswerk wilt u laten bedrukken
  • Wilt u een logo met kleur of een erts bedrukking wat lijkt op graveren
  • Op welke locatie wilt u het logo bedrukt hebben
  • Aanleveren van logo in EPS of AI bestand
  • Alleen kleuren in PMS kunnen worden toegepast wanneer het om een kleuren bedrukking gaat

Kwaliteit van bedrukt glaswerk

Het glaswerk wat bedrukt wordt is afhankelijk van uw keuze, de bedrukking op het glas is krasvast. Het wordt wel afgeraden om de glazen te wassen in de vaatwasser. Dit kan de het drukwerk beschadigen. Het glaswerk moet voldoen aan diverse eisen en is geschikt voor horeca en zakelijk gebruik. Afhankelijk van uw wens maken wij een selectie van geschikte merken. Dus van low budget tot high end kunnen wij u een passend voorstel maken.

Levertijd

De standaard levertijd voor bedrukt 2 á 3 weken. Daarnaast kunt u er vanuit gaan dat de huidige collectie enkele jaren meegaan en dus nabesteld kunnen worden.

Referenties

U bent zeker niet de eerste en hopelijk niet de laatste. Diverse bedrijven als de ING Bank, Bolsius Nederland, Friesland Campina maar ook restaurants, sportclubs en vakantieparken hebben door onze leveranciers hun glaswerk laten bedrukken. Vul hier uw gegevens in dan zullen wij contact met u opnemen!

 

Offerte voor

* verplicht