Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Stageplaatsen

Interesse in een uitdagende stage in Groningen?

Ben jij opzoek naar een stage waar je echt uitgedaagd wordt? Opzoek naar een baan bij een retailer die zowel online als offline actief is?  Waarin je niet alleen ingezet wordt voor koffie halen & kantoorklusjes? Dan hebben wij de stageplaats die je zoekt!? Op onze afdelingen; Klantenservice, Marketing en Contentcreatie hebben wij elke stageperiode een twee stageplaatsen per afdeling beschikbaar. Tevens zijn wij een erkend ECABO stagebedrijf. 

Stagemogelijkheden bij Cookinglife in Groningen

Op ons kantoor hebben we diverse afdelingen zoals klantenservice, warehousing, inkoop, verkoop, finance en marketing altijd een stageplaatst beschikbaar. Als je stage loopt bij Cookinglife is dat voor minimaal drie dagen per  week. Je krijgt tijd en ruimte bij ons op kantoor om te werken aan je stageopdracht. Daarnaast zullen we je opleiden tot junior online marketeer met de mogelijkheid tot een bijbaan na de stageperiode.

 

Geïnteresseerd?

Kortom, herken je jezelf in dit profiel en wil je echt uitgedaagd worden tijdens je stage?  Neem dan contact met ons op door je CV en sollicitatiebrief naar administratie@cookinglife.nl te sturen. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Rory Bob de Haan via 088 145 1450.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

* verplicht