Lampe Berger Brander Pampille Grijs

Lampe_Berger_Brander_Pampille_Grijs.jpg
65,00

53,72 excl. btw

4 - 8 werkdagen

Daarom Cookinglife.nl
Gratis verzending v.a. €49,-
3000+ reviews
Meer dan 100.000 klanten
30 dagen retourrecht
B2B & HORECA Meer dan 8 stuks? Ontvang scherpe offerte

Productomschrijving Lampe Berger Brander Pampille Grijs

  • Reinigt uw huis van bacteriën
  • Geen ongewenste geuren meer
  • Keuze uit meer dan 50 geuren

Lampe Berger Brander Pampille Grijs

De Lampe Berger Brander Pampille Grijs is speciaal ontworpen door het ontwerpbureau ‘Vanilla Design’ en is geïnspireerd op de allereerste prestigieuze modellen van Lampe Berger. De geurbrander is gemaakt van hoogwaardig glas met een stevige metalen dop. Daarnaast heeft het glas een lak met een subtiel metallic effect. Dit geeft de brander een weergaloze glans! De combinatie van het model en de sierdop met ruitmotief neemt ons mee in een spel van holtes en bollingen die het licht op subtiele wijze vangen. De Lampe Berger brander Pampille Grijs is een mooi item om uw interieur te verfraaien, zuiveren en te parfumeren.

LET OP: Houd de katalytische brander uit de buurt van dieren, kinderen, warmtebronnen en zorg dat de brander stabiel staat!

Lampe Berger Brander Pampille Grijs Gebruik

Het gebruiken van een Lampe Berger brander Pampille Grijs is gemakkelijk en snel! Indien u voor het eerst een katalytische brander gebruikt, moet u deze eerst gereed maken voordat u de brander kunt gebruiken. Dit doet u door als eerste de brander te vullen met een officiële Lampe Berger vloeistof. Het is belangrijk dat u de Lampe Berger geuren gebruikt en niet de Maison Berger geuren! De Maison Berger vloeistoffen zijn alleen geschikt als navulling voor de geurstokjes! Daarnaast maakt het niet uit of u de neutrale vloeistof of één van de huisparfums gebruikt. Dit is afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Na het vullen van de katalytische brander is het belangrijk dat u de brander goed afdroogt en daarna de lont in het vloeistof plaatst. De lont moet ongeveer 20 minuten weken voordat u de brander voor het eerst kunt gebruiken! Hierna steekt u eenvoudig de brander aan en laat u deze gedurende twee minuten branden totdat de vlam klein is. Na deze twee minuten blaast u de vlam uit en plaatst u de sierdop op de brander. Vervolgens trekt de geurbrander de moleculen, die verantwoordelijk zijn voor nare luchtjes, uit het vertrek. Voila! Uw huis ruikt nu heerlijk fris! Bent u klaar met het gebruik? verwijder dan de sierdop en plaats de dop op de brander. Let op dat de sierdop heet kan zijn! Het gebruiken van een Lampe Berger brander Pampille Grijs is dus gemakkelijk en eenvoudig!

Is dit niet het product waar u naar op zoek bent? Kom en laat u inspireren door Cookinglife! Wij hebben een grote collectie aan Lampe Berger branders en Lampe Berger geuren, waardoor er voor iedereen de perfecte Lampe Berger is.

Voor optimale werking, hoogste kwaliteit en veiligheid raden wij aan alleen originele Lampe Berger branders en parfums met elkaar te gebruiken.

Download hier de gebruiksaanwijzing.

Iemand een tip geven? Deel dit product via WhatsApp

Video over Lampe Berger Brander Pampille Grijs Bekijk de video en raak geïnspireerd

Kenmerken Lampe Berger Brander Pampille Grijs

Merk:
Lampe Berger
Kleur:
Grijs
Artikelnummer:
CL.31955
Materiaal:
Glas , Metaal
Inhoud:
335 ml
Gewicht:
0.3 kg
Hoogte:
17.5 cm
Vaatwasserbestendig:
Nee
Inclusief:
één trechter, één afsluitdop en één kort vuursteen lont
Eigenschap:
20 minuten parfumeren voor 10m²
Land herkomst:
Frankrijk
Vragen en antwoorden Lampe Berger Brander Pampille Grijs

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht

Vragen over Lampe Berger Brander Pampille Grijs

088 145 14 99

Contact opnemen
Reviews over Lampe Berger Brander Pampille Grijs

Review verzonden

Schrijf zelf een review
* verplicht
Lampe Berger
Meer informatie over Lampe Berger

In het jaar 1989 vond apotheker Maurice Berger de bekende katalytische branders uit. Deze revolutionaire technologie, die de atmosfeer van afgesloten ruimtes zuiverde, gaf hem het idee om er verschillende parfums aan toe te voegen. Het werd al snel in privéwoningen gebruikt, waardoor het bedrijf Lampe Berger ontstond. Sinds 1 maart 2018 heeft het van origine Franse merk haar naam veranderd in Maison Berger Paris. Er is gekozen voor deze benaming, omdat dit alle creaties en inspiratie rond de Franse passie voor kunst en parfum voor het interieur het beste omschrijft. Maison Berger Paris is immers meer dan alleen de katalytische branders.

Bekijk meer producten
Denk ook aan
Recent bekeken