Maison Berger Najaarscollectie 2019

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Maison Berger Najaarscollectie 2019

De nieuwe najaarscollectie van Maison Berger is nu online op Cookinglife! In de najaarscollectie van 2019 draait het vooral om de geuren Heavenly Sun en Sandalwood Temptation. Deze Maison Berger navullingen zijn namelijk beschikbaar in diverse stijlvol ontworpen giftsets. Zo kun je deze geuren branden in de Lampe Berger brander, gebruiken in de Maison Berger geurstokjes of gezellig laten branden als Maison Berger geurkaars. De giftsets zijn dus ideaal om te geven tijdens de feestdagen!

Maison Berger Aroma Diffusers

Naast nieuwe geuren, komt Maison Berger in de huidige najaarscollectie ook met een nieuwe manier van geurverspreiding: aroma diffusers! Met deze elektrische diffuser verspreid jij een huisparfum naar keuze hoe jij dat wilt. Met de meegeleverde afstandsbediening bepaal jij namelijk zelf de geurintensiteit, de duur van de parfumering en zelfs de lichtintensiteit. De aroma diffuser geeft namelijk ook sfeervol licht! De aroma diffuser is verkrijgbaar in een giftset waarin je alle benodigdheden krijgt, inclusief een aroma huisparfum. Voor welke manier van geurverspreiding ga jij?

Maison Berger online kopen

Benieuwd geworden naar meer producten van dit Franse huisparfummerk? Bekijk dan eens alle Lampe Berger branders of Maison Berger geurstokjes. Of neem eens een kijkje bij ons brede aanbod in Maison Berger geurkaarsen. Kortom; je vindt op Cookinglife dus altijd wel een Maison Berger product naar jouw smaak!